Sunyi Semjén Zsolti remek ötlete - Ismét özönlenek a migránsok - A kormány elhárítja a veszélyt - Városi Kurír

Sorting by

×

Sunyi Semjén Zsolti remek ötlete – Ismét özönlenek a migránsok – A kormány elhárítja a veszélyt

Orwell Viktor kormánya serényen dolgozik a járvány és a gazdasági válság elleni védekezésen. Nyilvánvalóan égető bajaink megoldása érdekében született sunyi Semjén Zsolt múlt szerda este benyújtott, kétharmados jóváhagyást igénylő törvénymódosító javaslata a településtervezéssel összefüggő egyes törvények módosításáról.

Hirdetés

Remek ötlet!

A haza javán munkálkodó férfiúnak ennél fontosabb dolga pillanatnyilag nem akadt, merthogy Magyarországot jelenleg is nap-nap után rettenetes migrációs nyomás fenyegeti. (Bakondi tábornoktól tudjuk!) Ez indokolja a migrációs válsághelyzet – ki tudja, mióta tartó, s még meddig meghosszabbítható fenntartását. Közvetlenül ehhez kötődve pedig múlhatatlanul szükség volt egy érvényben levő törvény nagyjából fél mondatos kiegészítésére, amely kivonja az önkormányzatok hatásköréből a településeken a területfelhasználás és beépítés feltételeinek meghatározását, és a kormány döntési hatáskörébe utalja azt.

A jövőben ez lesz a törvény szövege:

„Tömeges bevándorlás okozta válsághelyzet esetén a Kormány rendeletben meghatározhatja az érintett építési övezet és építési telek vonatkozásában a településrendezési és építési követelményeket. A területileg érintett települési önkormányzat – a fővárosban a fővárosi vagy a kerületi önkormányzat – hatályban lévő településterveinek a Kormány rendeletében meghatározott szabályokkal ellentétes szabályai nem alkalmazhatóak.”

Ezzel a módosítással a kormány és a törvényhozási többség nyilvánvalóan elejét veszi annak, hogy az illegális migráció veszedelme továbbra is érzékenyen fenyegesse nemzeti szuverenitásunkat, identitásunkat, keresztény hitünket és a fényes tekintetű kormányfő városfejlesztési elgondolásait.

E törvény alapján Orwell Viktor miniszterelnök (és kipcsak fősámán) tetszése szerint dönthet majd például a Városliget beépítéséről, a tervezett Galvani híd építési területének kiválasztásáról és a környék rendezéséről, a Gellérthegy beépítéséről, a Vár épületeinek hasznosításáról, és bármely építkezésről és területrendezésről, amelyről eddig a települések önkormányzata döntött saját hatáskörben bárhol az országban.

Érthető

A fránya önkormányzatok, kiváltképp az ellenzéki vezetésű mihasznák, folyvást beleszóltak a saját dolgaikba, s ezzel korlátozták a fideszes végrehajtó hatalom teljességét, ami már önmagában is tűrhetetlen a kormány számára. (Abszurdum például, hogy a Városligetben Orwell Viktor szándéka ellenére megmaradt volna a zöldterület, s néhány középület felhúzására másutt kellett volna helyet találni. No még mit nem! Hogy Karácsony nevessen utoljára? Ezt nem hagyhatjuk.)

És hogy a törvényalkotó mily világosan látja a társadalmi és jogi összefüggéseket, ezt a galádságot összekapcsolta a (most éppen nem is létező) migrációs veszedelemmel. A módosítás beterjesztéséhez a jogalkotó elmének, nagyeszű Zsoltinak nyilván szüksége volt valamiféle indoklásra, s feltehetően ezt sugallta neki a teremtő, vagy valamely félkegyelmű nyargonc a stábból. De az is lehet, csupán azt akarta kifejezésre juttatni országvilág előtt, hogy

„mi, a nemzet hatalmasai, tetszésünk szerint az teszünk az országban, amit akarunk, és azzal indokoljuk, ami éppen eszünkbe jut“

– lett légyen az bármilyen marhaság.

No! A józan ítéletű, hazaszerető embereknek egyebek mellett ezen a bornírt fidesz-kdnp-s önkényen is érdemes változtatni jövő tavasszal az urnákba dobott szavazatokkal!

 

kitüntetés
illusztráció: V.K.
Hirdetés
átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

2 hozzászólás

  • 2021.03.17 - 13:23
    Közvetlen hivatkozás

    Kérdem szeretettel:- A kerítés nem a tömeges bevándorlás ellen van?Ez csupán arról szól,hogy orbán megmutassa Karácsonynak,hogy akkor is,juszt is ők,mármint a fidesz/orbán fogja eldönteni,hogy Bp-en mi épülhet,és hol.
    Másrészt a stüszi vadász éjszakai ügyködése mögött pedig az van,hogy képtelen már megdöngetni az asszonyt,és olyan dolgokon töri a fejét,amivel a gazdájának csontig nyalhat.Cserébe aztán van vadászati világkiállítás 65 milliárdért, ennek a házi rénszarvasra vadászó seggfejnek.

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.