Szabó Kimmel Tamás: én mondtam nemet nekik! – rágalmaz a TV2?

Nem csitulnak az indulatok a TV2 Mintaapák című sorozata körül. Az elmúlt hét híre, hogy a  csatorna az eddigi jól bevált főszereplőket leváltotta és új arcokkal forgatják a következő részeket.

Szabó Kimmel Tamás: én mondtam nemet nekik!

Szabó Kimmel a sorozatban az állatorvos szerepét játszó színész közösségi oldalán akadt ki:

“kezdjük ott, hogy én mondtam nemet nekik… teljesen jogszerűen, mindent betartva, időben tájékoztatva őket, tehát én péntek reggel 9 órakor már elmondtuk az álláspontunkat. (…) Válasz nem érkezett….”

Első hazugság

“… hivatalos levelet is küldtünk, ott is vártunk és aztán közöltem a nyilvánossággal, tehát ez az első hazugság….”

Kénytelen vagyok visszautasítani….

“…ami most jött, kénytelen vagyok visszautasítani. Soha, a hét hónapos közös munka során hivatalosan senki nem mondott nekem ilyet….”

“Ez rágalmazás, valljuk be…”

“Szeretném megkérni a TV 2-öt és a programigazgatóságot, hogy a jövőben legyenek szívesek a békés elválás, együttélés és a sorozat jövőbeni sikere miatt, illetve az én nyugodt lelkiállapotom miatt tartózkodjon az ilyen és ehhez hasonló rágalmazásoktól….”

Ha nem, jogi lépések következnek….

“Jogi lépéseket fogok tenni és az senkinek nem lesz jó.”

Háttér….

A TV2 közleménye szerint a Mintaapákat készítő IKO Műsorgyártó az elmúlt hetekben folyamatosan egyeztetett a színészekkel a folytatás lehetőségéről, ám a közlemény szerint többen irreális feltételeket szabtak.

A médiavállalat hozzátette, hogy a tárgyalások jelen szakaszában azt már elmondhatják, hogy

A Mintaapákat készítő IKO Műsorgyártó az elmúlt hetekben folyamatosan egyeztet a színészekkel a folytatás lehetőségéről, ám többen irreális feltételeket szabtak. Amit a tárgyalások jelen szakaszában elmondhatunk, hogy Szabó Kimmel Tamással és Klem Viktorral emberi és magatartásbeli problémák miatt nem dolgozik tovább a csatorna.

– írta a TV2 a Mintaapák című sorozatról szóló sajtóközleményében. Közel egy hónappal ezelőtt Fenyő Iván távozott a Mintaapákból, az ő esetében a produkció döntött arról, hogy nem dolgoznak tovább együtt, míg Szabó Kimmel Tamás vasárnap szállt ki a TV2 sorozatából. Hétfőn Kovács Patrícia is bejelentette, hogy otthagyja a sorozatot.

A TV2 közleménye alapján a harmadik férfi főszereplő, Klem Viktor is távozott a sorozatból, ő a csatorna közleményére azt írta Facebookon:

“A tv2 sajtóközleményéből megtudtuk: magatartásból egyest kaptam. Sajnos ez a suliban is így volt zömében, de újra és újra igyekszem jó fiú lenni. Év végére ráhajtok a kettesre, megígérem. Egyéb kommentárt ehhez nem szeretnék fűzni, mert azzal megint kiérdemelnék egy nagy büdös egyest .”

Fenyő Ivánt Kamarás Ivánra cserélték le, míg Klem Viktor helyét Makranczi Zalán veszi át a következő évadban. Szabó Kimmelt és Kovács Patríciát egyelőre nem tudni, ki helyettesíti majd.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük