A megdőlt fideszes politikus margójára – a hazug ember és a sánta kutya…?

Szabó Richárd, a jótékony megnyilvánulásairól ismert bajai lángosos ígéretéhez híven leleplezte a fideszes politikust, aki felkérte független polgármester-jelöltnek az ellenzéki szavazatok megosztásáért.

Szabó Richárd állítása szerint a szóban forgó fideszes politikus a 2013-as időközi választási botrányról ismert Kovács Csaba önkormányzati képviselő, aki azért próbálta meg rávenni őt az indulásra, hogy megossza az ellenzéki szavazatokat az őszi önkormányzati választáson – derül ki abból a bejegyzésből, amelyet Szabó Richárd kedd reggel tett fel az általa szerkesztett Facebook-oldalra.

“Eddig vártam hogy önként vállalja magára a történteket

Eljött az ideje annak, amikor a bajai választóknak tisztában kell lennie, a fidesz mocskos játékával.

Akkor nézzünk bele Kovács Csaba bajai fideszes képviselő játékaiba, azon túl, hogy habár a pártja vezetése szerint, egy “homoszexuális” ember nem tekinthető egyenrangú polgárnak, ám mégis alkalmasnak találtak volna egy független polgármesterjelőltnek, csak azért hogy az ellenzéki szavazatok megoszlódjanak, így gátolva meg hogy választást nyerjenek.

De nem ez az első ocsmány eset Kovács Csaba politikai pályáján.

  • a 2013-as időközi választáson elhíresült Kovács Csaba
  • A Teket Melindával vívott párharcot az egykori biztonsági őr csak csalással tudta megnyerni
  • A csalás tényét a bíróság is kimondta anno, mivel a nehézsorsú szavazókat szervezetten szállították az egyik szavazókörhöz
  • emiatt meg kellett ismételni a választást
  • ismét csalással akarta bebiztosítani pártja győzelmét

Utóirat:

ugye Te sem gondoltad komolyan hogy pont te lettél volna az az ember akiben megbízom. Válaszolgattam neked, adtam alád a “lovat” mindezt azért hogy kinyögd… Mit akarsz tőlem. Kovács Csaba kérjen bocsánatot és távozzon a közéletből!”

Mátrai Anna

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük