Szabó Győző: szomorú, amikor egy színészkolléga hozza ki a pizzámat!

Szabó Győző nemrég a LifeTV-n bukkant fel, ugyanis meghívták a Bréking című beszélgetős műsorba. Itt többek között arról is szó esett, hogy sok más szakma mellett, saját pályájukat tekintve a színészeket is kedvezőtlenül érinti/érintette a koronavírus-járvány.

A szomorú sztori inkább az,

amikor az ember rendel egy pizzát otthon, és egy kollega hozza ki. Azért ez kemény. Van, aki repülőgépet takarít, de sokan csinálják azt, hogy minden nap elmondanak egy verset. Megmondtam, hogy én ilyet nem fogok csinálni. Én nem fogok verseket mondani csak azért, hogy valami legyen. Ebbe én nem szállok be. Pont elég munka az, hogy a családommal végre újra megtaláljuk a nagyközösséget, ami nagyon jó.

VIA 24.hu

<<< Friss híreink! >>>

2 hozzászólás

  • 2021.02.24 - 13:12
    Közvetlen hivatkozás

    Szerintem meg nem szomorú, hanem tiszteletre méltó! Az, hogy valaki nem otthon ül sírdogálva, várva hogy a sült galamb a szájába repüljön, hanem felemeli a fenekét, az tiszteletre méltó! Most ilyen világot élünk. És vannak akik még ilyenebbet. Ők legalább találtak munkát, és tudnak tenni a helyzetük javításáért, de sokan (az ország szegényebb régióiban élők) még ezt sem tehetik meg. Ha az ember felelős gondolkodású, akkor nem csak magára gondol, hanem a családjára is. Ha aközött kell választani, hogy enni adok a gyerekemnek, vagy otthon maradok, mert csak “nemtetszik” munka van, én a gyerekemet választom. Ezzel nem akarok bírálni senkit, pusztán arra akartam rávilágítani, hogy a tisztességes munka nem szégyen.

    Válasz
  • Visszajelzés: Herendi Gábor: sokáig behúztam fülem-farkam! - Városi Kurír

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük