Szabó Tünde államtitkár szerint magánügy, hogy mi a véleménye a nemzeti oktatásról….

Szabó Tünde, az Emberi Erőforrások Minisztériumának sportért felelős államtitkára büszke anyukaként posztolta nyilvános facebook oldalára, hogy gyermekei elkezdték az iskolát. Az anyai elolvadás természetes, ki ne lenne ilyen esetben büszke?

A bibi az, hogy a srácokat magániskolába adta,

ami posztját nézve nem túl jó reklám a kormánya szerint dübörgő közoktatásnak.

Frissítve! Az EMMI államtitkára méregdrága magániskolába járatja a gyerekeit

 

A 444.hu megkereste az államtitkárt, hogy lenne-e hozzáfűzni valója a teljes sajtón átviharzó hírhez és ainterpretáláshoz. Miért nem állami intézménybe íratta a gyerekeit, és hogy miért vállalta nyilvánosan, hogy az államival szemben a magániskola mellett döntött. Estére megjött a kimerítő válasz:

„A gyermekeim taníttatása nem köz-, hanem magánügy. Kérem a nyilvánosságot, hogy gyermekeim, családom magánéletét tartsák tiszteletben.”

Kedves Szabó Tünde!

Természetesen mi itt a városi Kurírnál  méltányoljuk a kérést, de nem gondolja, hogy ebben az esetben nem kellett volna esetleg érdeklődnie a közösségi média világában Önnél kicsit jártasabb kollégáitól, barátaitól, gyerekeitől, hogy mit is jelent, ha egy nyilvánosan megtekinthető posztot tesz közzé? Mellesleg a választ a kérdésre sikeresen elkente, amihez csak gratulálni tudunk! Ön méltó tagja a nemzet regnáló kormányának!

(forrás: 444.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük