Kerítésen innenKiemelt hírek

Stadionépítési harmadik hullám? – Szabolcs áldozatos védekezése a járvány ellen

járvány, harmadik hullám (illusztráció)

Nyakunkon a járvány harmadik hulláma! A mind veszedelmesebb pandémia elleni védekezés a kormánytól, önkormányzatoktól, állampolgároktól is áldozatokat követel.

A járványos stadionépítés újabb rengeteg pénzbe kerül

A március 3-ai Magyar Közlöny ad hírt arról, hogy a Beruházási Ügynökség mintegy 19,2 milliárd forintban szabta meg a nyíregyházi stadion előkészítésére és megvalósítására elkölthető összeget. A kormány erre a fontos, sürgős, sőt nélkülözhetetlen projektre eredetileg 10,32 milliárd forintot szánt volna, de a tavaly őszi közbeszerzési eljárásban végül egy 13,7 milliárdos ajánlat vitte el a pálmát. A Telex tájékoztatása szerint

a győztes a Puskás Aréna építésében is résztvevő Épkar Zrt., valamint a nyíregyházi székhelyű Nyír-Wetland Generál Zrt. konzorciuma. Azóta a stadionépítési keret némileg meghízott, elvégre Nyíregyházán majd ez a beruházás teremt munkahelyeket, vagyis fellendül a helyi gazdaság.

Egyebekben pedig a tervek szerint az UEFA II-es minősítésű stadion fedett nézőtere mintegy 8ooo néző befogadására lesz alkalmas, a pálya kap majd fűtőberendezést és automata öntözőrendszert is.

Nyíregyházán a járványnak és a gazdasági válságnak annyi! A vírus már a harmadik hullám elején is fejvesztve menekül Szabolcsból.

(Képünk illusztráció)

Kapcsolódó

járvány, harmadik hullám, felhívás

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

járvány, harmadik hullám, figyelmeztetés
illusztráció: V.K.

About Author

Comments (1)

  1. Undóritó egy patkány banda , ehhez értenek lopni, csalni, hazudni. de semmi többet. erre kell a meghatalmazás ennek a főpatkánynak, hányingerem van tőle

Szólj hozzá!