Szájer József, a regnáló európai parlamenti képviselője nem először csillogtatja írói vénáját. A fáma szerint ő skríbolta az elsöprő többséggel megszavazott nemzeti Alaptörvény alapjait – ha hinni lehet a “rossznyelvnek” – néhány repülőút alatt. Most azzal örvendezteti meg olvasóit, hogy könyvet jegyez és dedikál, meg beszélgetne is róla.

Ab ovo leértékelve!

Bizony, nem olcsó ma a szellem tápláléka, meggondolják a népek, hogy mit vesznek meg. A Szájer nóvumot a Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítvány adta ki – Terror Háza Múzeum –  minden bizonnyal üzleti megfontolás vezethette őket. A bevételt nem okvetlenül az eladások generálják majd, bár lehet, hogy “ajánlott” olvasmányként megrendelik az állam-pénzelt cégek, vagy azok, amik azzá akarnak válni. Honlapjuk szerint ők kitartják az árát:

- Hirdetés -

Nem úgy a lira.hu, ott eleve 15% kedvezménnyel veheti meg az érdeklődő:

És, hogy miről ír a fűzfapoéta?

Az ismertető szerint:

“Szájer József 2014. január és 2018. decembere között született gondolatait osztja meg az olvasóval a bevándorlásról, a Fidesz-ről, Magyarországról, az Alaptörvényről és Európáról.

  • Európa válságban van.
  • Elveszítette az iránytűjét, és arra készül, hogy feladja azokat a hagyományait, amelyek évszázadokon át biztosították fennmaradását és sikereit.
  • Európának politikai, gazdasági, demográfiai és lelki megújulásra van szüksége.
  • Magyarország kész arra, hogy fontos, iránymutató szerepet játsszon az Európai Unió cselekvőképességének helyreállításában, versenyképességének megerősítésében.
  • A régi, lejárt receptek nem működnek többé, azok éppenhogy akadályozzák az innovatív, új utakat kereső megoldásokat, tartósítják a pangást.
  • Új Utakra, Új Válaszokra, Merész Döntésekre Van Szükség!”

Akinek kedve szottyant élőben hallgatni őt és beszélgetőtársát, Lánczi Tamást, a XXI. Század Intézet igazgatóját, az itt találja a paramétereket.

Kapcsolódó

Szájer szerint minőségi különbség van a sajtóban – a baloldal javára

1 hozzászólás

  1. Én az első szólólemezét várom már nagyon türelmetlenül…Utána Handóval a Sztárom a párom-ban…
    Csemege lesz az is az ínyenceknek.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét