Szájer József végtelen elégedettséggel ült be az általa “kibekkelt” székébe az eistandolt HírTV-ben, így kapva régi-új lehetőséget arra, hogy felmondja a rá kirótt szöveget Judith Sargeniniről, Európai Unióról és a Gólya, gólya gilice című gyermekversről. Tette ezt az Uniótól, mint munkáltatójától kapott havi többmilliós nagyságrendű bér + juttatása zsebre tétele közepette.

Helyretettem!

Szeme nem rebbent, miközben elmondta, hogy milyen karakánul lekommunistázta az Egységes Európai Baloldal/Északi Zöld Baloldal képviselőcsoportjához tartozó francia Marie Christine Vergiat-t az Európai Parlamentben a Magyarországot elítélő Sargentini-jelentés vitájában.

- Hirdetés -

 

“Európai embertípus”

Szájer szerint 8 éve füstös hátsó szobákban zajló összeesküvés következménye, hogy különböző gondolkodású emberek összefogtak ellenünk, de legalább kirajzolódott egy térkép, lehet tudni kik a barátok és kik az ellenségek. Az kósza gondolatként sem villant át az agyán, hogy a magyar kormányon kívül senki nem harcnak fogja fel a politikát, hanem a közösen elfogadott európai értékrend et akarják megóvni holmi demagóg diktátorpalántáktól.

Egy mondatban degradálta ellenséggé a néppárt vezetőjét és az “osztrák sógorainkat”, akikben mélységesen csalódott és beígérte a lesz kapszot is. Szerinte ez utóbbi pálfordulás csak úgy történhetett, hogy

Bécsbe beszóltak Berlinből…

Nagy szerényen annak a véleményének is hangot adott, hogy amennyiben a Néppárt nem a Fidesz véleményét képviseli, nem lehet sikeres a jövő évi választáson.

Szájer párhuzamos valósága

Most, amikor lendületben vagyunk, nem adnám fel azt az esélyt, hogy az európai politika legstabilabb, legnagyobb erejét ne próbáljuk a mi gondolataink irányába terelni (…) háború közben nem adnám fel a küzdelmet….

-válaszolta arra az elmés műsorvezetői kérdésre, hogy nem kellene-e azonnal kilépni a Néppártból.

“Van dolgunk, hogy ne menjen könnyen”

Legfőbb reménynek tűnik, hogy bármilyen eszközzel, de megakadályozzák azt, hogy Merkel és Macron félre tudják tenni ellentéteiket, hiszen akkor “ők uralják Európát”, ami nem vetít előre sok jót a regnáló magyar kormánynak. Arra mennének rá, hogy kihangsúlyozzák, Franciaország nem “versenyképes” Németországgal szemben, szívük szerint ott is plakát-kampányolnának egyet, hátha bejön és fellángol a mélyfrancia szűgy.

Nem lehet az oviban énekelni a Gólya, gólya gilicét…

Végezetül közérthetőre váltott és így szólt népéhez:

Az, hogy Magyarországon az óvodákban hazafiasságra neveljük-e a gyerekeket és el lehet-e énekelni a “török gyerek elvágta, magyar gyerek gyógyítja” éneket, ahhoz senkinek Magyarországon kívül köze nincsen. És ezt nem tudtam elmondani….

Ja, így már minden érthető! Hajrá Szájer úr, jó úton halad a teljes nevetségessé válás felé!

Merkel, Macron, Sargentini és társaik az új gyarmatosítók

A Sargentini-jelentés elfogadásának visszhangja a világsajtóban

Van a gödörnek alja? – Rossz magyarsággal és borzalmas angollal posztolnak a honfitársak Judith Sargentini facebook oldalán

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét