Szájer József titkosszolgálati akció áldozata lett! – véli a Fidesz-hívek 84 százaléka

A Fidesz szavazóit erőteljesen megviselte a Szájer-botrány, a legnagyobb felháborodást az váltotta ki, hogy a volt európai parlamenti képviselő, Fidesz-alapító szembe ment pártja értékrendjével.

A Fidesz-szavazók 40 százalékának az volt a legfelháborítóbb Szájer József brüsszeli botrányában,

hogy a párt alapítója,

Orbán Viktor egyik legszorosabb politikai szövetségese életvitelével szembe ment mindazzal, amit pártja hirdetett a családról, a heteroszexualitásról és a kábítószer-használatról

idézte a Népszava a Publicus Intézet közvélemény-kutatását.

Figyelemre méltó az is, hogy miként ítélik meg a Fidesz-szavazók a botrányos ügy egyes részleteit

Toronymagasan (40 százalék) azt tartják a legdühítőbbnek, hogy a politikus „életvitelével szembe ment mindazzal, amit pártja hirdetett a családról, a heteroszexualitásról és a kábítószer-használatról”. Ehhez képest csak 17 százalékukat háborította fel leginkább az, hogy drogot találtak nála. Minden tizedik kormánypártit bántott az a legjobban, hogy orgián vett részt, és 12 százalékuk azon háborodott fel, hogy a szexpartin férfiak vettek részt. 36 százalékuk a belga járványügyi szabályok megsértésén volt legjobban felháborodva. (A kutatás során a kérdezettek az ügy két legfelháborítóbb momentumát nevezhették meg.)

illusztráció: Publicus

(Mint arról többször írtunk, Szájer József november 29.-én váratlanul lemondott európai parlamenti mandátumáról arra hivatkozva, hogy „a napi politikai küzdelemben való részvétel egyre nagyobb lelki megterhelést” jelent számára. Egy nappal később viszont kiderült, valójában egészen más miatt mondott le. Eljárás indult ellene miután a járványügyi előírásokat is megszegve részt vett Brüsszelben egy meleg szexpartin, és – miután az ereszcsatornán megpróbált elmenekülni – táskájában droggal kapták el a rendőrök.)

A felmérés szerint az emberek 64 százaléka egyetértett azzal:

“A Szájer-ügy rávilágított arra, hogy a kormánypártok által hirdetett értékrend csak a szavazók meggyőzését szolgálja, valójában nem ezt tartják fontosnak, hanem a hatalom megtartását”.

Még a Fidesz-hívek 16 százalék is így gondolja ezt.

A kormánypárti szavazók 57 százaléka is úgy véli,

hogy “inkább elítélendő” az, amit Szájer József tett.

Ez még akkor is így van, ha egyébként a kormánypárti hívek 62 százaléka szerint az, amit Szájer tett az “magánügy, mindenki úgy éli az életét, ahogy akarja”. A fideszesek 35 százaléka viszont azzal értett egyet, hogy a történtek közügynek számítanak, “hiszen tettei ellentmondanak a pártja értékrendjének”.

A felmérés szerint a Fidesz-hívek 84 százalékának meggyőződése, hogy Szájer József titkosszolgálati akció áldozata lett, pedig még a kormánypárt vezetői szerint sincs erre bizonyíték.

Forrás

virsli

2 hozzászólás

 • Avatar
  2020.12.28 - 18:48
  Közvetlen hivatkozás

  Az bánt legjobban, hogy még mindig van és nem is kevés Fideszes szavazó! Fideszt pártoló támogató Ember kis Országunkban!!! Nem értem az emberi elmét, mit nem tud felfogni, vagy megérteni abból amit művelnek! A sok hazugság a sok lopás nyíltan a félrevezetések a Covid ról! Ez mind nem elég az Embereknek akik támogatják az Orbán kormányt!!!!!! Nekem ez nagyon magas, és nem vagyok egyedül aki így gondolja!!!!!

  Válasz
 • Avatar
  2020.12.29 - 16:49
  Közvetlen hivatkozás

  Zac David
  Igen 🙂 a titkosszolgálat szervezte a meleg bulit ! A titkosszolgálat elő írta : Gumi
  nélkül kell basszni ( Józsika!! )
  A titkosszolgálat rángatóit oda !
  A titkosszolgálat kvényszerítet arra h mássz le ereszen !
  Ez ennyire ostoba ! Évek otta tudni H ő is és sok
  Más politikus ;( Nem csak Fidess !!) olyan meleg mint a kályha ( amivel semmi bajom / magam ugye ! Bár ez a jozsika egy nemzet biztonsági kockázat ( a felesége is !!) mert emiatt bár mikor zsarolható / k voltak !
  Én inkább kussba maradnék !!
  Öregem legyél boldog / h NEM
  Köpnek le ! Te ötleted volt a “ család “ törvényi !
  Nem vagy te kicsit Szánalmas ??
  És aki egyedül neveli a gyereket / vagy az a nő aki teherbe eset , egyedül maradt / mert a pasi ott hagyta ( és nem kukába szülte meg a gyereket !!) az minek minősül ?
  Te ostoba !!
  Szégyen hoztál rám / ránk / a országra ! Érdekes a pártod szerint “ magán úgy “ akkor Ti a faszt foglakoztok azzal h ki kit szop / vagy éppen nyal ?? Nem “ minket “ kaptak el mikor éppen szoptunk/ nyaltunk !
  Én a helyed be nagyon Kiss ,, apró kos kerti tőrpe maradnék !!

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük