Szájer József újabb vesztesége: az NKE címzetes egyetemi tanári címe

Nem lehet egyszerű az élete Szájer Józsefnek, akinek neve már nem szerepel a Nemzeti Közszolgálati Egyetem címzetes egyetemi tanárai között sem – írja az mfor.hu. A korábbi EP-képviselőnek ez volt az utolsó kinevezése, amit eddig nem vesztett el a botrány következtében.

Egy rossz döntés, és…..

A brüsszeli orgián megbukott fideszes parlamenti képviselő, Szájer József számos címétől volt kénytelen megválni, a Fidesz-alapító lemondott mandátumáról, kilépett a Fideszből, és lemondott tisztségeiről is. Megtartotta azonban címzetes egyetemi tanári címét a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen.

Szájer József neve már nem szerepel a Nemzeti Közszolgálati Egyetem címzetes egyetemi tanárai között sem…

Az NKE korábban azzal indokolta, hogy Szájer mostanáig megtarthatta a kinevezést, hogy az egyetem szenátusa a járványhelyzet miatt csak online üléseket tart, személyi kérdésekben pedig ilyenkor nem hozhatnak döntést. Állításuk szerint így a legközelebbi ülés napirendjére sem kerülhetett a kérdés. Az Mfor szerint az most sem derült ki , hogy

Szájer maga adta-e vissza a címet, vagy a szenátus vette el tőle.

Szájer neve egészen mostanáig szerepelt az intézmény címzetes egyetemi tanárai között, mások mellett Navracsics Tibor volt uniós biztos, Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő, Vukovich Gabriella, a Központi Statisztikai Hivatal elnöke és Szemerkényi Réka volt washingtoni magyar nagykövet társaságában.

Visszatekintő

oltások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük