Sorting by

×

Szájer: lelkibetegek támadják Magyarországot!

Alig több mint három éve írtunk az akkor még ereje és politikai befolyása teljében lévő Szájer József gondolatairól. Most archívumunkat böngészve elénk került egykori cikkünk. Ismert okokból mára más fénytörésben látszanak az akkori mondatok, de főképpen azok „gazdája”.

Na még egyszer!

A Fidesz EP-képviselője (akkor még, szerk.) szerint félnek a demokráciától. Szájer tehát új magyarázatot talált arra, mi is a bajuk a nyugatiaknak az Orbánnal.

Szájer József már akkor megtalálta a magyarázatát, miért támadják annyira sokan a magyar kormányt (azaz az ő értelmezésében Magyarországot):

Félnek a nemzeti konzultáció miatt. A képviselő szerint a lelki betegség terjed a világban: a demofóbia. Ez az ő olvasatában azt jelenti, hogy sokan félnek attól, hogy megkérdezzék a népet az igazán fontos kérdésekről – ezért is akarják megbüntetni Magyarországot, ami „a stabilitás szigete, erős kormánnyal. Pedig valójában az, hogy a nemzeti konzultációban kiküldenek az embereknek hét kérdést, benne olyan, Soros Györgynek tulajdonított állításokkal, amelyeket ő aztán megcáfolt, Szájer szerint „a véleményük jóval részletesebb kifejtésére, nagyobb beleszólásra ad módot a polgároknak”.

Elfújta a szél

Szájert azóta elfújta a szél, méghozzá egy elég mocskos szél, ami a pártjától kezdve az Európai Parlamentig szinte mindenhonnan kisöpörte a képmutatásnak ezt a középszerű képviselőjét. Az viszont tény, hogy a fenti szöveggel sikerült maradandó definíciót alkotnia, hiszen egykori pártja azóta is ezeket a mondatokat variálgatja, “permutálja” idehaza a választóknak, ha szó esik a honi demokráciadeficit kérdéséről nyugaton.

Kapcsolódó

 

szájer

átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Egy hozzászólás itt: “Szájer: lelkibetegek támadják Magyarországot!

  • 2021.09.12 - 09:02
    Közvetlen hivatkozás

    Szájer ne mondjon semmit,hiteltelenné tette magát,és a Maffia pártját is,neki nincs erkölcsi joga bárkit is minősíteni!

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.