Szájer József nehezen bírhatja a kánikulát, ébren álmodik. Persze ezek rémálmok, de úgy tűnik szereti, ha rossz neki. 

Legyen az bármilyen elvakult fideszista,

azt, hogy Magyarországon 2018-ban baloldali médiatúlsúly lenne, még ők sem bírják ki mosolygás nélkül. Pedig a derék fidesznyik ezt állítja és talált hozzá portált, amelyik komolyan foglalkozik mondandójával.

- Hirdetés -

Magyar Hírlapnak adott interjújában többször megerősítette, hogy a Fidesz nem tervezi elhagyni a Néppártot, és a kizárást sem tartja valószínűnek.

a jövő évi Európai Parlamenti választások után várhatóan továbbra is a Néppártnak lesz a legnagyobb frankciója, de “a mostaninál kevesebb mandátumot fog szerezni”

Médiahelyzet Magyarországon

Szájer korábban azt írta, hogy a Fidesznek a választáson

“elsöprő médiaerővel szemben kellett kampányolnia”.

A politikus a következőképpen vélekedett a kérdésről:

A polgári oldal az elmúlt huszonöt évben óriási erőfeszítésekkel hozta létre azt a médiát, amelyet még Medgyessy Péter javasolt nekünk, amikor kifogásoltuk, hogy a Fidesz nem jelenhet meg a közmédiában. A hazai médiaviszonyok mostanra persze jobbak is lettek, de ha figyelembe vesszük a médiafogyasztási szokásokat, fenntartom, hogy továbbra is baloldali túlsúly tapasztalható.

Augusztus 20.

A politikus – mily meglepő – a bevándorlás gondolatköre köré fűzte mondandóját, és azt mondta, Európa tanulhatna Magyarországtól. Egész pontosan a következőt mondta:

Nyugat-Európa gondolhatja azt, hogy a keresztényi szeretet és a szolidaritás jegyében be kell engedni mindenkit, de Magyarország nem hiába mondja, hogy ez nem működőképes, hiszen már megéltünk hasonló helyzeteket. A magyarok mindig is azért küzdöttek, hogy ez a haza fennmaradhasson, ezért lehetünk magabiztosak a vitákban, amelyeket az EU-val folytatunk. Jó, ha Európa tanul az öregektől.

A legnagyobb gáz, hogy ezek döntenek az Ön sorsáról is! Mert vagy ostobák, vagy hazugok. Melyik a jobb?

Földes Péter így ír közösségi oldalán a témról:

„A hazai médiaviszonyok mostanra persze jobbak is lettek, de ha figyelembe vesszük a médiafogyasztási szokásokat, fenntartom, hogy továbbra is baloldali túlsúly tapasztalható.”

Nem Észak-Koreáról szól ez a szöveg, hanem a magyarországi médiaviszonyokról nyilatkozta Szájer József az egykor újságként működő Magyar Hírlapban.

“Vagyis, a médiaviszonyok javultak, amin azt kell érteni, hogy övék az összes megyei napilap, országos napilap, egy kivételével az összes tévé. Még az is az övék, ami látszólag nem. És övék az összes országos rádió, valamint az internet egy része. Amire szükségük volt, megszerezték, ami nem kellett nekik, bezárták.

Ezt kell érteni a médiaviszonyok javulása alatt.

A médiafogyasztási szokások – Szájer szerint – viszont nem javultak, vagy nem az elvárható mértékben. Ott van ugyanis az olvasóközönség, amely közel tíz évnyi fideszes ámokfutás sem hajlandó lemondani arról, hogy azt olvassa, hallgassa és nézze, ami érdekli, és ott próbál tájékozódni, ahol valódi hírek, információk vannak.

Szájer szavai fenyegetésnek is felfoghatók: ő és társai nem elégedettek azzal, ami van. Nem elég, amit megszereztek (szinte) mindent, ennél több kell nekik. Megváltoztatnák a fogyasztói szokásainkat, vagyis, a lelkünket akarják, az agyunkat, mindazt, ami mi vagyunk.
Rajtunk áll, hogy odaadjuk-e nekik”

(forrás: index.hu)

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét