Szakítás, hűtlenség, gyermekáldás, esetleg lánykérés? Ezt ígéri a csillagjegyeknek a július szerelem-ügyben!!

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

A szerelem az egyik legfontosabb dolog a világon. Szerelmesnek lenni fantasztikus, olyankor úgy érezzük, hogy számunkra nem létezik lehetetlen, nincsenek akadályok, és miénk az egész világ. Azonban, ha valami történik, akkor pillanatok alatt szerte tud foszlani ez a rózsaszín köd. Tudd meg, csillagjegyed szerint mi vár rád júliusban szerelmi téren!

Rák

Érzelmi szempontból nem lesz túl könnyű ez a hónap számodra. Túl nagyok az elvárásaid, és emiatt számos problémád adódhat, és a rég megoldásra váró nézeteltéréseid is előtérbe kerülhetnek. A hónap második felében nem árt egy kicsit visszafogd magad, mert könnyen elcsábulhatsz. Az egyedülállók számára remek lehetőségek nyílnak ebben a hónapban.

….konkrétan kedden…..

Bármit is hall ma az emberektől, kedves Rák, mindenképpen ossza el kettővel, ha dicsekvés, s szorozza meg kettővel, ha tagadás, ugyanis, ma kicsit mindenki hajlamos lehet a környezetében a sarkításra, vagy éppen a dolgok felnagyítására, így nem lehet kiindulni belőlük. Ennek megfelelően, ha komolyabb döntést kell ma meghoznia, meg se próbálja kikérni mások véleményét, inkább hallgasson csakis sajátmagára!

Oroszlán

Nem ez a hónap lesz a legjobb számodra, hiszen partnered állandó féltékenykedése már teljesen kikészít. Még az is megtörténhet, hogy a szakítást fontolgatod. Ha egyedülálló vagy, számos futó kalandban lehet részed, de jó, ha tudod, hogy egyikre se alapozhatod a jövőd.

….konkrétan kedden…..

Kedves Oroszlán, mindenképpen igyekezzen ma minél konkrétabban fogalmazni, amikor nyilatkozik, ugyanis, ha nem így tesz, az most könnyen félreértésekhez, viták sokaságához vezethet! további óvintézkedés gyanánt pedig, ha csak a jelét is érzékeli értetlenségnek, addig ne tágítson, amíg biztosan le nem tisztáztak a problémás féllel mindent, amit inkább kétszer is ellenőrizzen.

Szűz

Nem túl ígéretes a Szüzek számára a június. Akik párkapcsolatban élnek rég, egy fordulóponthoz érkeznek, amikor úgy gondolják, hogy itt az ideje alaposan átbeszélni a dolgokat. Július a nagy döntések hónapja. A szinglik számára is akadályokkal, és küzdelmekkel teli lesz ez a hónap.

….konkrétan kedden…..

Ma kifejezetten vágyhat az intellektualitásra, így szívesen töltheti az idejét például nyelvtanulással, vagy egyéb tevékenységgel, esetleg zenehallgatással, de minden bizonnyal művészi vénájának kinyilatkoztatásai is igencsak szórakoztathatják. Ha van lehetősége kiélni kreativitását, semmiképp se fogja vissza magát, kedves Szűz, mert abból most nagy dolgok születhetnek!

Kos

Júliusban sok meglepetésben lesz részed. Ha már régóta együtt vagytok a pároddal, akkor nagy az esély rá, hogy sokat fogtok veszekedni. Egy kényes téma nagyon kiboríthat. Ha még csak egy rövid ideje vagytok együtt, akkor jobb, ha nem erre a hónapra időzítitek az összeköltözést. Az egyedülállók számára sem lesz túl fényes ez a hónap.

….konkrétan kedden…..
Ma legyen nagyon nyitott az emberek irányába, kedves Kos, különös tekintettel szûk környezetére, akiknek most nagy szüksége lehet a tanácsaira, iránymutatására a jövőjüket illetően! Legyen velük egészen őszinte és fejtse ki minél részletesebben a véleményét, hogy valóban érdemi segítségükre legyen!

<<< Lehet, hogy ez még nem olvastad? Nosza! >>>

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük