Bulvár

Szakítás, hűtlenség, gyermekáldás, esetleg lánykérés? Ezt ígéri a csillagjegyeknek a július szerelem-ügyben!!

Ámor-ügyi csillagüzenet érkezett! Na jó, ősz van, de mi a helyzet a szerelem terén?
2 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Mérleg

Élvezd ki ezt a harmóniával, és szerelemmel teli hónapot. A legjobb az lenne, ha partnereddel elmennétek nyaralni, hiszen most minden percét élveznétek az együttlétnek. Az egyedülállóknak nincs okuk az aggodalomra, nagyon jó hónap számukra a július. Csupán ki kell mozdulni a lakásból, és társaságba kell menni.

….konkrétan kedden…..

Miden annyit ér, amennyi időt és energiát belefektet az ember, kedves Mérleg, legyen szó kapcsolatról, vagy éppen munkáról, esetleg valami egészen másról, mert az érték mindig szubjektív, még ha vannak is általánosan elfogadott, közös értékmérők! Az ember igazán akkor lehet boldog, ha a maga értékrendjének megfelelően éli életét, nem pedig akkor, ha szüntelenül másokhoz méregeti magát!

Skorpió

Sok probléma, és veszekedés lesz ebben a hónapban az életedben, ami megkérdőjelezi a kapcsolatod jövőjét is. Légy egy kicsit figyelmesebb, és próbáld megérteni a partnered álláspontját is. Az egyedülállók nem sok jóra számíthatnak, eléggé viharos lesz számukra is a június, az biztos, hogy nem most fognak rátalálni a nagy Ő-re.

….konkrétan kedden…..
Meglehet, hogy épp itt van az ideje egy kis szellemi és rendbéli szanálásnak, kedves Skorpió! Takarítsa ki a múltat életébõl, s ürítse ki elméjét is, hogy minden szinte készen álljon befogadni az újat. Az életben semmi sem állandó, csakis egy valami: a változás!

Nyilas

A hónap első fele nagyon romantikus lesz, azonban a második felében féltékenység, és birtoklási vágy nehezíti meg az életedet. Ha már régóta kapcsolatban élsz, az is lehet, hogy megkérik a kezed. Az egyedülállók élvezik az életet, nagyon jól elvannak egyedül, és egyáltalán nem gondolnak arra, hogy párt kellene keresniük.

….konkrétan kedden…..

Ma rendkívül ambiciózus és törekvő lehet, kedves Nyilas, aminek hamar meg is látszanak majd az eredményei, arra azonban vigyázzon, nehogy túlságosan elbízva magát, egy nagy hibát kövessen el. Bármilyen nagy teljesítményt is tegyen le az asztalra, maradjon szerény és visszafogott. Aki lát, úgyis észreveszi majd, hogy önre bizony nem csak lehet, de érdemes is alapozni!

Bika

Ez a hónap igen meghatározó lesz számodra, hiszen nagyon harmonikus, és szerelemben gazdag napok várnak rád. Ha egyedülálló vagy, a hónap második felében fel fog lángolni a szerelem lángja, így végre boldog lehetsz. Azonban jobb, ha óvatosan kezeled a helyzetet, mivel nem biztos, hogy ez egy hosszútávú kapcsolat lesz.

….konkrétan kedden…..

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Ma kissé túlságosan is tolakodók, faggatózók lehetnek az emberek, s ez nagyon zavarhatja önt, mindazonáltal, mégis legyen türelmes velük, hisz jobbára azért érdeklődnek annyira az aktuális dolgai iránt, mert valóban érdekli őket a sorsa, szeretik és tisztelik önt, s ez bizony nagy szó, különösen a mai világban, kedves Bika!

2 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

About Author

Szólj hozzá!