Sorting by

×

Szakítás, megcsalás, gyermekáldás, esetleg lánykérés? Ezt ígéri a júniusi szerelmi horoszkóp!

A szerelem az egyik legfontosabb dolog a világon. Szerelmesnek lenni fantasztikus, olyankor úgy érezzük, hogy számunkra nem létezik lehetetlen, nincsenek akadályok, és miénk az egész világ. Azonban, ha valami történik, akkor pillanatok alatt szerte tud foszlani ez a rózsaszín köd. Tudd meg, mi vár rád júniusban szerelmi téren!

Kos

Júniusban sok meglepetésben lesz részed. Ha már régóta együtt vagytok a pároddal, akkor nagy az esély rá, hogy sokat fogtok veszekedni. Egy kényes téma nagyon kiboríthat. Ha még csak egy rövid ideje vagytok együtt, akkor jobb, ha nem erre a hónapra időzítitek az összeköltözést. Az egyedülállók számára sem lesz túl fényes ez a hónap.

…addig is hétfőn erre számíts!

Ma hajlamos lehet, minden szinten, csapatban gondolkodni. Jó kedve szinte kívánja, hogy szervezzen valamilyen közösségi programot, vagy megmérettetést, amin mindenki biztosan, nagyon jól érezhetné magát. Valósítsa meg ötletét, kedves Kos!

Bika

Ez a hónap igen meghatározó lesz számodra, hiszen nagyon harmonikus, és szerelemben gazdag napok várnak rád. Ha egyedülálló vagy, a hónap második felében fel fog lángolni a szerelem lángja, így végre boldog lehetsz. Azonban jobb, ha óvatosan kezeled a helyzetet, mivel nem biztos, hogy ez egy hosszútávú kapcsolat lesz.

…addig is hétfőn erre számíts!

Meglehet, hogy ma jócskán megcsúszik az idővel, ami azt eredményezheti, hogy sehogy sem sikerülhet befejezni, amit eltervezett, legalább is, segítség nélkül biztos nem. Kérje egy olyas valaki támogatását, akivel amúgy is jól szokta érezni magát és kösse össze a kellemest a hasznossal.

Ikrek

Ebben a hónapban leginkább magaddal leszel elfoglalva, és ez nem igazán esik majd jól a partnerednek. Kisebb viták, és nézeteltérések alakulhatnak ki köztetek. Az egyedülállók most könnyebben párra találhatnak, a csillagok állása szerint életre szóló kapcsolatot is köthetnek.

…addig is hétfőn erre számíts!

Ma akár többször is megzavarhatják abban, hogy kellő időn belül végezzen azzal, amit mára betervezett, amitól kicsit melankolikus hangulatba kerülhet. Ha kicsit besokall ma, keresse meg egy jó barátját és menjenek el kikapcsolódni egy kicsit. Mindenkinek kell néha egy kis pihenés! Mulassanak jól, kedves Ikrek!

Rák

Érzelmi szempontból nem lesz túl könnyű ez a hónap számodra. Túl nagyok az elvárásaid, és emiatt számos problémád adódhat, és a rég megoldásra váró nézeteltéréseid is előtérbe kerülhetnek. A hónap második felében nem árt egy kicsit visszafogd magad, mert könnyen elcsábulhatsz. Az egyedülállók számára remek lehetőségek nyílnak ebben a hónapban.

…addig is hétfőn erre számíts!

Gyakran nem szerencsés keverni a barátságot a pénzügyekkel, ma mégis ez a helyzet állhat fenn, ugyanis valaki most anyagi segítségért fordulhat önhöz. Akár tud adni neki, akár nem, ne csak a pénzre koncentrálódjon támogatása, hanem a hosszútávú, stratégiai megoldások irányába is.

<<< Még több horoszkóp! >>>

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.