Szakpszichológusi vélemény Németh Szilárdról: „az ember a szava! Németh Szilárd szavai szilárdak, mint neve is…”

Nem tudni, hogy mennyire mély vizsgálódás alapján értékelt a kormánypárti szimpátiáját korábban már többször is kinyilvánító Bagdy Emőke klinikai szakpszichológus, mindenesetre a csepeli fideszes Németh Szilárdra való szavazásra buzdított. A bátorító szavakat maga a kormánypárti politikus osztotta meg közösségi oldalán.

Ha már foglalkozott vele, nem kellett volna megvizsgálni?

„Az ember a szava! Németh Szilárd szavai szilárdak, mint neve is, nomen est omen. Nála hitelesebben megnyilatkozó politikust nem ismerek. Egyenes, következetes, mély meggyőződéssel képviseli közös ügyeinket, ezt a képviseletet a parlamentben is rábízhatjuk”.

A kommentekből….

„Szereti a pacalt,ergo..rossz ember nem lehet..”

„Mondjuk egy olyan szakorvos támogatása, akit leírt egy egyész szakma…eléggé kontraproduktívnak tűnik”

„Németh Szilárdot miniszterelnök jelöltnek! Németh Szilárd sokkal fiatalabb, lelkesebb, és van elég bátor ahhoz, hogy akár nyilvános vitára is kiálljon. Engedjük végre a drága Orbán Viktort pihenni vonulni. Hajrá Szilárd!”

„Emőke kezelte?”

„Először azt hittem, hogy Hírcsárda!”

„Bolondok napja: április 1. ( ma Valentin nap van)”

Dr. Bagdy….

„Nekem ne akarják azt a parancsot kiadni, hogy a választott nem megerősítését szolgáljam. Hadd maradjak azon az úton, amit szolgáltam egész életemben, hogy nem konstruált valóságot fogok beletömni a páciens fejében, hanem abban segítek neki, hogy felismerje a valódi identitását. Úgy gondolom, hogy akik emberi kapcsolatokat gondozunk, többségében ezen az állásponton vagyunk”

Kapcsolódó

Szakpszichológusi vélemény Németh Szilárdról: „az ember a szava! Németh Szilárd szavai szilárdak, mint neve is..."

2 thoughts on “Szakpszichológusi vélemény Németh Szilárdról: „az ember a szava! Németh Szilárd szavai szilárdak, mint neve is…”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük