Szalai Kriszta bajban van, kivételesen mi segítsünk neki!

Sokszor beszámoltunk arról, hogy Szalai Kriszta színésznő, író, producer hányszor és milyen hathatósan segített azokon, akik hozzá fordultak. Most neki van szüksége ránk!

SOS!

Szalai Kriszta közösségi oldalán kéri, hogy aki tud….

“SOS életjelet adok. Stop. Úgy érzem magam,. mint a bántalmazott nők. Stop. Majd, ha vér folyik. Stop. Már vagy 9 szakember megnézte a házunkat. Stop. Valószínűsítették, hogy a szomszéd támfal nélküli építkezésétől csúszik a házunk. Stop. Esett az eső . Stop. Ők a kiásott munkagödör széléhez vezették a vizet. Stop.

A munkagödör október 22 óta, amikor SOS támfalat kiáltott 2 szakember, nincs semmilyen módon alátámasztva

Stop. Írtam az Építési Felügyeletnek, november 5.-én, válasz nem érkezett. Stop. Befúj a szél a padlótól a plafonig tartó réseken. Stop. Igyekszünk fűteni. Stop. Most a hó olvad közvetlen a kerítés melletti munkagödröt csúsztatva. Stop.

A lakhatásunkat veszélyeztetik

Stop. Már a tetőtér plafonja is repedni kezdett. Stop. Érzem, hogy a vállukon húzzák maguk felé a házunkat. Stop. A házunk megy. Stop. Kihez tudok fordulni, hogy ne veszítsük el a lakhatásunkat? Stop. Az összes ajánlott hivatalt már megkerestem. Stop. Katasztrófavédelem…csak, ha rám dől. Stop. Stop. Stop. Stop Szomszéd. Stop. Bölcs hozzászólást kérek, miért történik ez velünk. Stop. Stop. Stop. Stop.”

megoszt

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük