Mint arról beszámoltunk, a “családok évében” egy édesanya 9 gyermekével került a kilakoltatási listára, aki végső elkeseredésében a nemzetmentő hírében tetszelgő miniszterelnökhöz fordult segítségért. Az orbáni válasz: “minden jót”! A társadalom emberségesebbnek bizonyult.

Szalai Kriszta csodája…..

Szalai Kriszta színésznő a civilek összefogására alapozva kezdett gyűjtésbe a családért. A pénz pedig összejött, a családnak sikerült venni egy házat, így végre lesz hol lakniuk. Szalai Kriszta a Facebookon írta meg a jó hírt, hogy megvehettek egy lakást a családnak.

- Hirdetés -

“Drága Társak a Jóban 🙂 HÁLA A KÖZÖSSÉG EREJÉNEK és az Angyaloknak 🙂
Mérhetetlenül HÁLÁS vagyok NEKTEK, hogy BÍZTATOK bennem, hogy benne voltatok az összekapaszkodásban. 2 x 7 nap. Isteni csoda. Csütörtöktől csütörtökig. Kiírtam, ömlött a segítő vágy, első héten már sikerült az adósságmentesítés ügyében is sikeresen tárgyalnom. 2. héten megtaláltam a házat, ahová 11 ember nemcsak állva fér be.

3,5 szoba. MA PEDIG ALÁÍRTÁK AZ ADÁS-VÉTELT. ELHISZITEK, hogy ilyen LÉTEZIK? IGEN. EGY CSODÁLATOS ORSZÁGOT TEREMTETTÜNK EGYÜTT. Még 3 hét a beköltözésig, illetve a felújítás megkezdéséig. Ősszel mutatom a végeredményt. Krisztinával megállapodtunk, hogy igyekeznek nagyon takarékosan felújítani, s jelen állás szerint 500 000 és 1000 000 Ft közötti összeget tovább adnak a Várpalotai családnak. Ők voltak az elsők, akiket ajánlottak itt, hogy nekik is szükségük van segítségre. A kovász tovább megy 🙂 HÁLA A KÖZÖSSÉG EREJÉNEK és az Angyaloknak
KÖSZÖNÖM :)”

Az édesanya szintén a Facebookon osztotta meg, hogy csoda történt velük.

“Mérhetetlen hálát érzek minden segítő szándékú ember felé! Egyszerűen el sem hiszi senki,hogy ez megtörténhet! DE MEGTÖRTÉNT! Köszönöm, hogy rengetegen NEM pálcát törtek felettem. A gyerekek fel sem tudjak fogni! Brutális mennyiségű ember segített,hogy megoldódjon az életünk, hogy együtt tudjunk maradni! Sok vádat kaptunk, sok helyen durva hozzászólást kaptunk, volt hogy zokogtam itthon, de rájöttem, rengeteg jó ember van akiknek míg élek hálás leszek.

De mindenkinek szíve joga véleményt alkotni, meg akkor is ha nem ismer személyesen! Volt mikor megtörtem. ,,Mentorunk ,, akinek egyszer azt mondtam: Kriszta megváltottad a világot, azaz sokan talán ezren is voltak vagy többen! Segítünk sok embernek mi is, hol így hol úgy. Nagyon jó érzés adni, most megtapasztaltam, úgy igazából milyen jó érzés kapni! Őszig befejezünk minden felújítást de addig is szeretnénk segíteni egy másik családon ahogy Kriszta ma írta! KÖSZÖNÖM , ígérem mindig beszámolunk. Hálás vagyok!”

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét