Banánköztársaság

Száll egy pofon a szélben, avagy a magyar néplélek

Az elmúlt 24 órában az interneten, a virtuális magyar rög valóságban két egymástól teljesen független  erőszakos cselekményről, nevezzük nevén: pofonról szól történet  látott napvilágot.

Az első bizonyítandó videófelvétel tegnap este a Városligetben készült, ahol – amúgy várható módon – a másfél-két éve tüntető ligetvédők “összecsaptak” a biztonsági szolgálat embereivel, amit még a kiérkező rendőrök sem tudtak megakadályozni. Sőt, éppen a szemük láttára az egyik magáról megfeledkező valtonos “security guard” tarkón vágva ütötte le az ismert aktivistát. A lány – ahogy mondani szokták – vasággyal együtt sincs 50 kiló.

Ez a nyílt színi brutalitás, már valóban egy újabb szint, hiszen annó a választási iroda “összes termeiben” a kirendelt kopaszok csak a testi erejük szimpla demonstrálásával akadályozták meg azMSZP-s képviselőt, hogy időben lepecsételtesse a népszavazási kezdeményezését. Ott és akkor még nem volt szükség pofonra.

Visszatérve a tegnap esti áldozatra.

A szombati tüntetésre igyekvő Antal Nikoletta Henriettát és társait a rendőrség nagy erőkkel és indok nélkül igazoltatta az utcán, sőt Nikóval (így ismerik az utcán, ez az amolyan aktivista neve) szemben ruházatátvizsgálást is alkalmaztak. Mivel ezt az aktust élőben közvetítették a facebookon, így természetesen több tízezren voltak akkor és később szemtanúi az esetnek.

Az eset érdekessége, hogy a Pesti Srácok (az utcai szlengben csak prostisrácok) ismeretlen szerzője tollhegyre tűzte az esetet.

“Így tüntet egy virtigli MSZP-s honleány: „A lyukamat itt nem akarják megnézni?” – így szólt az ominózus cikk címe. Ebből az irományból kár lenne idézni, ám mind a PS felületén, mind az orgánum facebook-oldalán

záporoztak Nikóra a válogatott sértések és fenyegetések.

Volt, aki egyenesen kijelentette, hogy: Kádár idejében úgy pofán vágták volna, ott az utcán. Nekem nem jön be ez a nagy demokrácia. Igen ha rendőr úgy érzi hogy nem tisztelettel beszél vele az előállított, hadd vágja pofán.

Sőt! ezt a retekagyú bolsevik ribancot miért nem bassza már szájon egy jóérzésu járókelo véletlenul?

Ez volt három napja és “csodák csodája” tegnap este Niko tényleg kapott egy maflást. Azt régóta tudjuk, hogy a színpadon megjelenő revolvernek előbb vagy utóbb, de mindenképpen el kell sülnie.

A másik eset a Föld túloldalán történt még két hónappal ezelőtt. Egy magáról teljesen megfeledkező tűzoltó a nevelt lányát szekáló tinédzsernek ment neki. Állítólag: amikor odament hozzá tisztázni a helyzetet, a fiú gúnyosan mosolygott rá. Ekkor szakadt el a cérna a tűzoltónál, aki torkon ragadva kezdte el fojtogatni a gyereket. Természetesen ezt az esetet is rögzítette egy kamera.

A tűzoltó bíróság elé került, ahol csak ezer dolláros büntetést kapott és még a nyilvántartásból is törölték az esetet, így nem lett priusza. Maga a férfi elismerte bűnösségét, szégyelli magát és bocsánatot kért áldozatától.

Ennyi a történet, ám a magyar néplélek megint megmutatkozott. A 24.hu-n megjelent cikkhez hozzászólok 90%-a hőstettnek látja a férfi fellépését. Mindenki bátorítja és követendő példának látja ezt az erőszakos fellépést.

Következzék itt is néhány idézet!

Igaza volt az apának.
Talán tiszteletet kellene tanúsítani a 15 éves srácnak…
Nem belevigyorogni egy felnőtt arcába, akinek a lányát zaklatja.

Valószínű hogy ugyan így cselekedtem volna. Totál igaza van a faternek. Egy apának kutya kötelessége megvédeni a gyermekét az ilyen gennyedékektől!”

A szarosban nincs tisztelet, szekálja a lányokat és bele vigyorog egy nem kis darab apa képébe…
Merész húzás volt, de meg is kapta a jutalmát!!

Helyes! Jól tette, aki a lányomat bántja kitaposom a belét!

Kapcsolódó

A szerdai ütközet, Valton-izomagyak kontra Ligetvédők

About Author

Szólj hozzá!