Szándékosan ment neki egy ámokfutó kamionos az autósnak! – videó

Értem én, hogy a pandémia okozta intézkedések lassan mindenkinek az agyára mennek, de ez mégsem indokolhat minden őrületet! Egy kamionos hátulról szándékosan nekiment a kisautónak, majd megpróbált elmenekülni. A kisautó tulaja ezt nem vette jónéven és utána eredt…. ebből további gond támadt….

Életveszélyes szituációt teremtett egy kamionos,

amikor korábbi közlekedési konfliktust követően ráhúzta a kormányt egy akkor már szemben közlekedő autóra 2021. január 8-án délben Budapest XVIII. kerületében. A Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztálya büntetőeljárás keretében vizsgálja az esetet.

A rendelkezésre álló adatok szerint a két járművezető nem sokkal korábban egy előzési helyzet során került konfliktusba, akkor a nyerges vontató hátulról neki is koccant a kisebb kocsinak. A kamionos elhajtott, a személyautó vezetője a mellékutcákon megpróbált elé kerülni, hogy felvételt készítsen a rendszámáról. A Közdűlő úton már egymással szemben haladva találkoztak.

A videón jól látszik, hogy a másik sofőr ekkor szándékosan a személyautó felé kormányozza a tehergépkocsit, életveszélyes helyzetet teremtve.

<<< További friss híreink! >>>

Az autót vezető férfi hívta a rendőrséget, akik egy közeli telephelyen megtalálták, majd előállították a kamionost.

A közúti veszélyeztetés bűntett megalapozott gyanúja miatt kihallgatott 44 éves sofőr tagadta a bűncselekmény elkövetését.

Forrás

hálapénz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük