Szanyi Tibor: “A velem szemben elkövetett aljasságokon túltekintve leginkább azt sajnálom, hogy a pártunkkal történt gyalázatot benyeltük.” – A teljes eredeti szöveg!

A Városi Kurír megkereste Szanyi Tibort, és azután, hogy “kiszivárgott”, elkérte tőle annak a választási elemzésének az eredeti szövegét, amiről két orgánumban már olvashattak részleteket. Az MSZP-s politikus portálunknak röviden indokolta is, amit pártja választmányának leírt. Az elemzést szó szerint közöljük, függetlenül attól, hogy mely részeivel értünk egyet és melyekkel nem. 

Ne legyünk – mint olyan sokan – titkolózó maffiapárt!

Örömmel küldöm a szöveget, hiszen semmi olyat nem írtam le a választmány tagjainak, amit ne vallanék bárki előtt, illetve bárkivel szemben

– mondja Szanyi.

Nem akarok hozzájárulni ahhoz, hogy az pártom is egy olyan maffiapárt legyen, mint a FIDESZ és társai, amelyeknél minden a díszletek mögött dől el. Ebben az anyagban pontosan kifejtem, mit gondolok az egyetlen mandátumról és az odáig vezető útról, ami azért – lássuk be – önmagáért beszél és mielőtt még meggyanúsítanak, ez valóban egy értékelés, és nem politikai hullarugdosás.

Arra a megjegyzésünkre, hogy sokan úgy vélik, a saját mandátum-vesztését fájlalja, így reagált:

Bingó! Azt bizony, hiszen, ha én mandátumhoz jutok, mint harmadik, pontosabban második, akkor már minimálisan is hoztuk volna a legutóbbi szintet és nem süllyedünk a szégyenletes 6,62 % ra. Úgyhogy igen, fáj a mandátumvesztésem, de nem csak magam, hanem a baloldal miatt is. Egyébként mielőtt rákérdezne, elmondom, hogy most készülök egy valóban baloldali mozgalmat alapítani, a pártom pedig számíthat rám bármikor, ha akar.

Az eddig csak részleteiben ismerhető értékelés teljes egészében a következő oldalon olvasható!

Egy hozzászólás itt: “Szanyi Tibor: “A velem szemben elkövetett aljasságokon túltekintve leginkább azt sajnálom, hogy a pártunkkal történt gyalázatot benyeltük.” – A teljes eredeti szöveg!

  • 2019.06.10 - 19:07
    Közvetlen hivatkozás

    Tibor hozta a formáját! A DK-t teszi elsősorban felelőssé az mszp rossz szerepléséért. Nem gondolja, hogy a fidesz az ellenfél? Fóbiája megmaradt, sőt felerősödött. Karácsonnyal kapcsolatosan már-már titkosszolgálati módszereket emleget, hogyan lett kivonva az EP választások sűrűjéből. Kár! Új párt alapításával szétszedi a megmaradt mszp-t, és ledarálja, bedarálja önmagát is!

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük