Szarka: a lehető legtovább el fogok menni abban a tekintetben, hogy ezt a fajta belső anarchiát megszüntessem

Hogy ez a “lehető legtovább” mit jelent szarkául, azt még nem tudni, csak remélni lehet, hogy csatol vissza eredeti szakmájához.

Szarka Gábor, a Színház- és Filmművészeti Egyetem (SZFE) új kancellárja kapcsoltatta le az internetet az egyetemen

Szarka szerint,

akik nem értenek egyet az új vezetéssel, jobb, ha távoznak az egyetemről. Elismerte

Elismerte Szarka Gábor, a Színház – és Filmművészeti Egyetem kancellárja, hogy ő kapcsoltatta ki az internetet kedden az egyetem kollégiumában, számolt be az RTL Klub Híradója – írta a HVG.

A hallgatók szerdán megerősítették, hogy folytatják a blokádot, október 23-ára pedig demonstrációt szerveznek.

Szarkát egyébként sem elsőre, sem másodjára nem engedték be az épületbe a blokádot felállítók.

 

Bemennek olyan helyekre, ahová nem illene bemenni vagy nem lehetne bemenni. Nem tartják be az egyetem belső működési rendjét, és ezen a formán szervezik. Akkor a munkáltatónak és nekem miért kellene ehhez bármilyen támogatást vagy bármilyen segítséget adnom? A lehető legtovább el fogok menni abban a tekintetben, hogy ezt a fajta belső anarchiát megszüntessem

– mondta Szarka a riportban.

gyermekpornográfiával

Egy hozzászólás itt: “Szarka: a lehető legtovább el fogok menni abban a tekintetben, hogy ezt a fajta belső anarchiát megszüntessem

  • 2021.02.03 - 11:03
    Közvetlen hivatkozás

    Szerencsés lenne , hogyha a Szarka félék nem szólhatnának bele a SZFE működésébe . Ők ugyanis nem katonák . Kiváló oktatóik vannak és nincs szükségük azokra akiket Orbán Viktor ültet a nyakukra . Vidnyánszky Attilának szép feladat lenne a Szülőföldjén tanítani a hazaszeretet . Itt pedig maradjanak meg azok akik eddig is oktattak . Nyugodjon bele , hogy nem Ő a legnagyobb magyar , még akkor se , hogyha ezt Orbán Viktornak sikerült neki bemesélni . Színház és Filmművészeti Egyetem hallgatói , nagyon helyesen nem akarnak Orbán Viktor Alattvalói lenni . Szégyelljék magukat azok a talán még közepesnek sem mondható oktatók , akik ezt meg akarják tenni egy ilyen semmilye ember kedvéért az Egyetem hallgatóival . Egyszerű magyar Nyugdíjas vagyok , és nem hülye , amilyennek Orbán Viktor és csapata szeretne látni .

    A

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük