Sorting by

×

Szarka SZFE-kancellár: ha Ascher Tamásék fel akarták volna újítani az SZFE-t, vehettek volna pár vödör festéket

Az Színház- és Filmművészeti Egyetem kancellárja az Egyenes beszédben arról beszélt, hogy az egyetem modellváltása sikeres volt, 21. századi körülmények várják majd az új hallgatókat. Ha pedig Ascher Tamásék fel akarták volna újítani az SZFE-t, vehettek volna pár vödör festéket.

átver

3 hozzászólás

 • 2021.01.31 - 16:02
  Közvetlen hivatkozás

  Ez a kormányzati duma, amit a kommunikációs tréningeken tanítottak ezeknek. Amikor az oktatási intézményekben a működtetés és a fenntartás különvált (2013. januártól, hála a szikkadt pic.a H. Rózsának), a dicső működtető képviselője ugyanezt szajkózta. Csak arról felejtkeznek meg, hogy előtte a mindenkori felújításra, karbantartásra jogosult vezetés, közel sem olyan anyagi kondíciókkal rendelkezett ahhoz, mint most, ezek a szarfas.úak. Azonos mérce? Ugyan már, kérem! Elmehet minden Szar(ka) féle a megbízóival együtt a b.k. an.jába!

  Válasz
 • 2021.02.01 - 08:37
  Közvetlen hivatkozás

  Ez a kiszuperált százezredes lassan pont ugyanolyan ellenszenves,mint a gazdái,orbán,és vidnyánszki….De pénzért,és egy kis múló hatalomért mindenre IS képesek.Rögtön itt lesz ’22,aztán mi lesz velük?Bár ez legyen az ő szoc.probámájuk….

  Válasz
  • 2021.02.03 - 21:04
   Közvetlen hivatkozás

   Bárcsak igaza lenne . A jelenlegi kormányt nem lett volna szabad megválasztani sem . Olyan sok kárt okoztak az emberek többségének . Lassan mindent elvesznek az átlagpolgároktól , hogy a csókosaiknak odaadhassák .
   A visszaéléseikről nagyon sok hiszékeny szavazójuknak halvány fogalma sincs . A 21-ik század sokak számára nem a fejlődést , hanem a visszafejlődést hozta el.

   Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.