Sorting by

×

Szarka úr! Hol “képzik” majd a nemzeti színházrajongó közönséget?

Orbán új “kulturális mechanizmusát” szem előtt tartva felgyorsultak az események az “egyszer volt Színház- és Filmművészeti Egyetem teljes szétzilálásában. Szarka -manapság- kancellár bejelentette az “intézmény történetének legjelentősebb fejlesztési programját”.

Sinkovits Imre és Zsigmond Vilmos már nem tudnak tiltakozni

“Megdöbbentő állapotokat találtunk: olyan színvonaltalan, igénytelen belső állapotok fogadtak minket, ami semmivel sem magyarázható. A megújulást azzal kell kezdeni, hogy mindenféleképpen olyan feltételeket kell teremteni az oktatásnak, ahova egy szülő szívesen beengedi a gyermekét. Minden lehetőséget felmértünk.”

– mondta Szarka Gábor ex katona, aki manapság a Színház- és Filmművészeti Egyetem kancellárja.

A kérdésre, miként járnak el azok után, hogy számos oktató felmondott, legutóbb Fullajtár Andrea és Szász János, azt felelte:

“Ha nem ővelük, akkor másokkal kell ezt a dolgot megoldani”.

Nem érti, pedig egyszerű…..

“Nehezen érthető, ha valaki az új körülményekre nemet mond, nemet mond Sinkovits Imrére, Zsigmond Vilmosra vagy éppen Németh Antalra, nem véletlenül találtunk olyan szimbolikus neveket, akiknek az értékrendje az, amit szeretnénk megvalósítani”

– fogalmazott Szarka Gábor.

Sokkal egyszerűbb ez, mint ahogy azt Szarka úr igyekszik kiforgatva magyarázni. Az ellenkezők nem Sinkovitsra, Zsigmondra és Némethre mondanak nemet, hanem arra, hogy az új vezetés az ő nevüket akarja paravánént használni ócska tervének megvalósításához, aminek lényege nem más:

“A múltat végképp eltörölni”

Szarka eddig sem árult zsákbamacskát

“Mindig elfelejtjük, hogy volt egy blokád, amikor az egyetem vezetését nem engedték be. Ennek következtében a kuratórium úgy döntött bizonyos időszakban nem történhet oktatás”

– nyilatkozta a kancellár, aki cáfolta, hogy nulla kredittel kéne tovább mennie a hallgatóknak, hiszen februárban pótolhatják a Szarka Gábor szerint elmaradt órákat.

A fenti riport készítője közösségi oldalán erősítette meg a tényt. Azt nem tudatta a tanár úr, hogy mire oktatja majd a hozzá tanulni járókat!

Az útról, ami ide vezetett, ide, ide és ide kattintva olvashat bővebben.

betörőpáros

átver

Egy hozzászólás itt: “Szarka úr! Hol “képzik” majd a nemzeti színházrajongó közönséget?

  • 2021.01.16 - 15:22
    Közvetlen hivatkozás

    Gratulálok orbán viktornak! Ismét sikerült egy régi, jónevű intézményt földig rombolni. A diákok által szeretett, és tisztelt, nagyratartott tanárokat, oktatókat sikerült elüldözni. Majd az ukrán migráncs, akinek már sikerült ezt-azt elpusztítani, és az olajos-ember, akinek annyi köze van az SZFE-hez, hogy talán már járt előadáson, aztán a kiszuperált százezredes lövész létrehoznak egy ZS-kategóriájú oktatást, ZS-kategóriás oktatókkal. Remélem, a diákok nem alacsonyodnak arra a szintre, hogy elfogadják ezt a sz@rrá vált valamit. Már nem tudom, hogy ki mondta, hogy amihez orbán hozzányúl, az sz@rrá változik. Ez biztos hogy így van, tekintve pl a volt SZFE-t, vagy akár az ország állapotát. ’22-ig vajon még mit romboltat le?

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.