Voldemort a börtönből irányít

Újabb gazdasági fejlesztésről számol be a Hírkacsa álhírügynökség. A kampány hevében akár igaz is lehetne ez az álhír, de persze a kutya se gondol ilyesmit, csak a mi munkatársunk elméjéből pattant ki.
 

Orbán a kutyabarátok szavazataira hajt

 Ma sajtótájékoztatón jelentette be a kormányszóvívő, hogy 500 férőhelyes kutyamenhelyet létesítünk a Holdon kölcsönös segély program keretében. A beruházás kormánybiztosának Mengyi Voldemort  Rolandot nevezték ki. A Miniszterelnök úr megítélése szerint az ő hozzáértésére mindenképpen szükség van,ezért cellájában külön irányító központot hoztak létre uniós támogatásból. Az idő és a cella szűkösségére tekintettel Mengyi kivetítőn keresztül válaszolt a feltett kérdésekre.
A HVG képviselője azon akadékoskodott,hogy a Holdon nincsenek is kutyák. A kormánybiztos e körben kifejtette,hogy az ellenzék kérésére most nyilvánosságra hozza a Paks II. szerződés egy mellékletét. E szerint már Putyin elnök úrral is aláírtuk a megállapodást arról,hogy átadják nekünk Lajka kutya néhány sejtjét.Ebből klónozás útján a Debreceni Egyetem kiváló magyar szakemberei Pakson fogják kitenyészteni az űrkutyákat. Mosolyogva hozzátette,teljesen felesleges az ellenzéki akadékoskodás. Ő már látott ilyen kutyát,ezért megnyugtatja a lakosságot,ha az állatok cukrot kapnak,sugároznak az örömtől.
Az Index újságírója ezután kétségeit fejezte ki a technikai megvalósíthatóságot illetően. A kormánybiztos közölte,már ezt is megoldották. Az igaz,hogy a Holddal egyelőre még akadozik az internetes banki átutalás, ami kellene a segély elküldéséhez. Éppen ezért úgy döntött a kormányzat,hogy nem utaztatják a támogatás 90 százalékát bizonytalan banki számlákon keresztül,hanem mindjárt átutalják a Fidesznek.
Ezután Balogh Zoltán, az RTL pécsi riportere akart kérdezni. De Mengyi úr helyesen kifejtette,hogy egy sajtótájékoztatón csak akkreditált újságírók kérdésére válaszol. Majd közölte,hogy a riporter ma már ne is menjen vissza a munkahelyére,mert a Rosszatom éjszaka átutalta az ötszáz millió eurót,ebből a kormány még hajnalban megvette az egész RTL-t,tehát neki már nincs állása.
A Városi Kurír  képviselője vetette fel,hogy a birtokukba került tervek alapján a létesítményben ez elképzelések szerint  csak a kutyák számára lesz elegendő oxigén. A kormánybiztos erre azt válaszolta,hogy a kormány természetesen ezt a problémát is mérlegelte. Ezért az állatok szakszerű gondozását migráncsokkal fogják megoldani.
Vendégszerző: Dr. Martin Zoltán

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük