Connect with us

Bulvár

Százéves praktikák, amelyeken nem fog az idő

ez-a-16-trukk-osregi-de-megmutatja-hogy-mar-akkoriban-mennyire-lelemenyesek-voltak-az-emberek7.jpg
4 of 4Next
Use your ← → (arrow) keys to browse
Megosztás

13. Egy tipp burgonya főzéshez

Hogy a burgonya száraz legyen, forrás közben adjunk hozzá cukrot és sót is. Ha kész, öntsük le róla a vizet, az edényt pedig tegyük vissza a tűzre és rázogassuk, hogy a burgonyák tökéletesen szárazak legyenek.

14. Hogyan vágd fel a friss kenyeret?

Mártsd a kést forró vízbe 10-15 másodpercre, majd lassú mozdulatokkal vágd fel a kenyeret.

15. Hogyan óvd meg egy értékes váza épségét?

Félig töltsd meg a vázát homokkal. A súly miatt nehezebben dől fel. Ez különösen hasznos azoknál a vázáknál, melyeknek kicsi a talpuk.

16. Hogyan tartsd frissen a tojásokat?

A tojások sokáig eltarthatók, ha egy dobozba sót öntesz és abba teszed a tojásokat. A dobozt tartsd száraz helyen.

Forrás

4 of 4Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük