Bulvár

Szédületes! Mindenki ezeket a csillagjegyű nőket irigyli – Te irigyelt, vagy irigy vagy?

Szédületes! Mindenki ezeket a csillagjegyű nőket irigyli - Te irigyelt, vagy irigy vagy?

Vannak olyan nők, akiket sokan irigyelnek, úgy tartják, hogy nekik aztán minden sikerül a világon. Aki az alábbi csillagjegyhez tartozik, az minden bizonnyal szerencsés csillagzat alatt született! Na de irigyelni? Tessenek utánuk csinálni!

Mérleg

Tele van pozitív energiával, ami könnyen átragad a körülötte levőkre is, éppen ezért imádnak a társaságában lenni. Azok is hamar hódolói lesznek, akik egyáltalán nem is ismerték, pillantok alatt bárkit le tud venni a lábáról. Szeret a társaság középpontja lenni, nagyon szórakoztató, és nyitott személyiség.

…kezdd kedden…!

Meglehet, hogy ma valaki a segítségét kéri, azonban, mielőtt önzetlenül kötélnek állna, mindenképpen mérlegelje, mekkora kiesést is fog ez pontosan jelenteni a saját idejéből, energiájából. Csak akkor menjen bele a dologba, ha biztosan nem látja kárát önzetlenségének!

Kos

Egy nagyon spontán csillagjegy, aki általában elindulásból, és az érzelmek hatása alatt cselekszik. Ezt teszi őt egyedivé, és különlegessé. Mivel nem sokat gondolkozik az élet nagy dolgain, éppen ezért úgy tűnik, sokkal szerencsésebben alakulnak a dolgai. Nagyon erős jellem, született vezető. Nem hagyja, hogy mások irányítsák, befolyásolják. A legnagyobb nehézségek közepette is könnyen feltalálja magát, és úgy tűnik, minden sikerül neki.

…kezdd kedden…!

Ma rendkívül jót tehet önnek egy kis környezetváltozás, kedves Kos, így mindenképpen gondolkodjon el azon, hogy kimozdul valahová, ahol még sosem járt. Élje át újra a felfedezés és a rácsodálkozás örömét, ami nem csak lelkileg, de érzelmileg is garantált feltöltődést ígér!

<<< Ezt olvastad már? >>>

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

About Author

Szólj hozzá!