Magyarország 2018: szegény vagy, rád tört a betegség? Dögölj meg, ahol vagy!

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Balog ember(telen)miniszter szerint a magyar egészségügy világszínvonalú, kisebb hibák ugyan vannak, de összességében elégedettek lehetünk az egészségügyi kormányzat teljesítményével, a betegek és minden betegség kezelésével.

Nem hagynak az út szélén, berúgnak az árokba

A református lelkész valószínűleg régen járhatott a  pórnép számára rendelkezésre álló állami kórházban, nem várt hónapokig, netán éveket arra, hogy a megfelelő kezeléshez hozzá juthasson. Valószínűleg nem evett még a nép egyszerű gyermekeinek járó kórházi kosztból, nem  kellett műtétjét elhalasztani, mert nem volt altató orvos.

A kiskunságon.hu portálon a 34 éves Krámli Kinga írja le találkozását a világhírű magyar egészségüggyel. A tanárnő facebook oldalán olyan bejegyzést tett közzé, amely azokat az embereket is elgondolkodtatja, akik még nem találkoztak a magyar egészségügy áldásaival.

Lássuk milyen kaotikus állapotban van a magyar emberek gyógyítására hivatott intézményrendszer!

A hölgynek egy rejtélyes betegsége van: endometriózis. Erről a betegségről akkor beszélünk, ha a méh belső nyálkahártyája (endometrium) a méh üregén kívül is megjelenik, s mivel ugyanúgy követi a hormonálisan vezérelt menstruációs ciklus változásait, a különböző területeken felgyülemlő véres váladék változatos panaszokat okoz.” (Budai Egészségközpont)

Krámli Kinga, ezzel a betegséggel él együtt több éve. Tehetetlen dühében, kiszolgáltatottságában osztotta meg oldalán mindazt, amit átél

A cikk folytatásáért kattints ide 

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

2 thoughts on “Magyarország 2018: szegény vagy, rád tört a betegség? Dögölj meg, ahol vagy!

  • 2018.01.20 at 09:52
    Permalink

    Április 8-án változtathatunk ezen!!!

  • 2018.01.20 at 12:08
    Permalink

    Hát igen, jellemző! Mindent ez a kormány tett tönkre az elmúlt nyolc évben! Ilyen az iskolaügy, a 3-as metró, az utak állapota, a BKV járművek állapota, stb… De uraim, hölgyeim (bocs. Hölgyeim, uraim…) mennyi a szerepe ebben az ezt megelőző kormányoknak? Ezen sem ártana elgondolkodni!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest