Könnyen jött, könnyen megy – szavazatvásárlás Fidesz módra

Úgy látszik az Orbán – kormánynak mindenre van pénze, ha a főnök úgy akarja. A tönkretett egészségügyre nincs,mert az nem érdekli. Egy kisvárosnyi magyar ember hal meg azért, mert nem jut időben megfelelő orvosi ellátáshoz. A sport az persze más, arra mindig van amennyi csak kell

Nem tudják ezek hol élnek?

A mentősök bére a béka segge alatt , cserébe tele  a padlás az emberminiszter ígéretével . Majd elhívja képviselőiket ismét Balog lelkész  tárcavezető egy szuper helyre, reggelire, hisz’ szegény feje valószínűleg úgy hiszi, a mentősöknek egyébként telik arra, hogy ott kezdjék a munkájukat.

A kormány szócsövében, a Magyar Időkben jelent meg, hogy Verestóy Attila  székelyudvarhelyi szenátor, egy héttel ezelőtti halála gyakorlatilag azonnal a csőd szélére sodorta a székelyudvarhelyi kézilabda  klubot. Ráadásul az elmúlt hónapok során, a főtámogató betegeskedése alatt tetemes, mintegy 400 ezer eurós tartozást halmozott fel a játékosok, illetve a pénzügy felé az egyesület.

A csapat visszalépett a bajnokságból. A városvezetés azonban nem száll ki a hajóból: helyi vállalkozókkal, na meg anyaországi kormánytámogatással eltökélt szándéka az alapoktól újrakezdeni az építkezést. A tervek szerint hamarosan létrejön az Udvarhely-központú székelyföldi kézilabda-akadémia – erről a városvezetés hétfőn egyeztetett a Magyar Kézilabda-szövetség főtitkárával, Novák Andrással. 

A magyar kormány így választások előtt igen adakozó kedvében van. Nem elég, hogy zsákszámra öntik a közpénzt a magyar sportba, már a határainkon túl sem garasoskodnak az urak. Csekonics báróként szórják a pénzt, a mi pénzünket a külhoni egyházak mellett, a sportba is. 

Vajon tekintetes uraimnak nem jut eszébe, hogy lenne a pénznek helye az anyaországban is? Vagy úgy érzi, mindent megtehet, lenyomhat ennek a szerencsétlen ország lakóinak a torkán?

Félek, joggal érzik így….

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük