Szél Bernadett, akárcsak Hadházy Ákos a Momentumot választotta - Városi Kurír

Sorting by

×

Szél Bernadett, akárcsak Hadházy Ákos a Momentumot választotta

Donáth Anna európai parlamenti képviselő a facebookon jelentette be, hogy Szél Bernadett a Momentum Mozgalom színeiben indul Pest megye 2. számú választókerületében.

Hirdetés

Donáth Anna: “Nagy öröm a számomra, hogy Szél Bernadett is csatlakozott hozzánk és szövetségben folytathatjuk a propaganda elleni harcunkat, a küzdelmünket egy igazságos országért. Fontos alakja ő a mai magyar politikának, a politikának, ami azt a célt tűzte ki, hogy egy emberségesebb társadalmat hozzunk létre, amiben senkinek az emberi méltóságát nem kérdőjelezik meg. Fáradhatatlanul, minden nap teljes erőbedobással küzd azokért, akinek a hangját soha nem hallják meg, azokért akiknek a legnagyobb szüksége van a segítségre. Együtt küzdünk egy emberségesebb és igazságosabb Magyarországért.”

Szel Bernadett Momentum

Szél Bernadett: “Kedves Barátaim! Új korszak indul számomra és arra kérlek Titeket, gyertek velem ezen az úton! Elindulok a 2022-es országgyűlési választáson és otthonomban, Pest megye 2. számú választókerületében fogom kérni a bizalmatokat. Elindulok, mert minden szinten változás kell, mert a kormánypártok jelöltjei nem minket képviselnek az Országgyűlésben, hanem a Fidesz érdekeit helyben, mert nem törődnek velünk, maximum, amíg a kampányt tart. Ez így nincs jól. Én azt szeretném, ha Pest2 végre felkerülne a térképre és ehhez egy szolgálatkész, aktív, lelkes képviselőre van szükségünk. Aki ismeri a munkámat, tudja, hogy rám lehet számítani, mindig teszem a dolgom és a Momentum Mozgalom támogatása pedig azt is jelenti, hogy tisztakezű, az embereket első helyre tevő politikai közösséggel tudok együttműködni. Gyertek velem Ti is, közös munkára hívlak!”

Szél Bernadett

Szél Bernadett, a Lehet Más a Politika (LMP) korábbi társelnöke volt, 2013 szeptemberétől egy év megszakítással 2017 februárjáig az LMP frakcióvezető-helyettese, majd 2018 őszéig az LMP parlamenti frakciójának vezetője.

A 2018-as magyarországi országgyűlési választáson az LMP képviselőjelöltje a Pest megye 2. OEVK-ben és az országos lista 1. helyén. Egyéniben 296 szavazatnyi különbséggel végzett a második helyen. Júliusban az LMP etikai bizottsága három évre eltiltotta a párttisztségektől, mert a határozat szerint “szervezte a koordinációt”.

2018-ban a Forbes őt választotta a 9. legbefolyásosabb magyar nőnek a közéletben

2018. október 1-jén kilépett az LMP frakciójából és a pártból is, azóta független országgyűlési képviselőként folytatja munkáját. Az Európai ügyek bizottságának tagja.

Forrás: wikipédia

világjárvány

Hirdetés
átver

Egy hozzászólás itt: “Szél Bernadett, akárcsak Hadházy Ákos a Momentumot választotta

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.