A párt társelnöke szerint a terepmunkára és a közösségi médiára épít majd az LMP. A Magyar Nemzetnek adott interjúban Szél Bernadett azt is kifejtette, hogy ősszel igazából csak ők voltak az utcán.
[mnky_ads id=”4674″]
[mnky_ads id=”4668″]
“Parlamenti jelenlétünkkel kihangosítottuk a civilek által is képviselt ügyeket, legyen szó a nők elleni erőszakról, lakhatásról, devizahitelesekről vagy legutóbb a kéményseprőkről. Fontos még Hadházy Ákos korrupcióinfós munkája, illetve neki köszönhető a nemzeti konzultációs leleplezés is.”

“Kormányzati pozícióra készülünk. Ron Werbernek kiemelt szerepe lesz a terepmunkában, annak megszervezésében, az aktivisták felkészítésében.”

“Az elmúlt néhány hónap, a mögöttünk hagyott őszi időszak egyfajta „előkampány” volt. Én úgy látom, ősszel igazából csak mi voltunk az utcán, az ellenzék többi pártja többnyire magára koncentrált. Az igazán komolyan vehető, intenzív kampány várhatóan januártól indul.”

“Mára világosan látjuk, már nem demokráciában politizálunk, és a sajtószabadság sem érvényesül. Éppen ezért mi elsősorban a terepmunkára, az emberek közötti jelenlétre fogunk koncentrálni, illetve az internet adta lehetőségeket fogjuk kihasználni. Ezek azok az eszközök, amelyeket nem tud kontrollálni a hatalom.”

“…mi nem fogadjuk el ezt a mondvacsinált indokkal kirótt 9 millió forintos büntetést, a 15 napos határidőn belül válaszolni fogunk az ÁSZ-nak. Én már mondtam korábban is, ez benne volt a levegőben, bármikor mi lehetünk a következők. Meg is történt, abszolút várható volt, hogy a Fidesz ilyen módon is vissza fog élni az erejével. Most 9 millió forintról van szó, de az a riasztó, hogy könnyen lehetne ennek a tízszerese vagy hússzorosa, hiszen nem volt érdemi vizsgálat, a büntetés mértéke hasraütésszerű, valójában ez az egész egy erődemonstráció a Fidesztől, hogy még ezt is megteheti.”

(Forrás: Magyar Nemzet)
[mnky_ads id=”3390″]

13 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Én se akarom be fizetni az adómat !! Ha a megélhetési politikusokra költi a kormány ..Megtehetem ?? Nem !! Csak vegyenek vissza a nagy mellényből a SZÉLL BERCI féle politikusnak álcázott migránssimogatók ..Meg kell nézni a múltját és kiderül milyen jól dolgozott eddigi életében ..

   • Egyszer még a 90-es évek elején tévedésből kiküldtek 5000 ft elmaradt adó + 1000 ft késedelmi pótlék ..Megfellebbeztem elfogadták ..Aztán következő évben ugyan az történt és így ment évekig ..Az APEH igazgató helyetesig mentem ..Eltörölték mert nem volt jogos ..Következő évben csak az 1000 ft-os késedelmi pótlékról küldték a felszólítást ..Befizettem , azóta békén hagynak ..Ezek után Te megtennéd ????

     • Ha Te bátornak tartod Széll Bernadettet és követőit szived joga ..Én komolytalannak tartom ..Pl. Paks Ii népszavazás ..Nincs az országban 200 ember aki szakmailag felelősen tudna nyilatkozni Paks-ról ..A barátom egész életét a Paksi erőmű mérnökeként élte le neki jobban hiszek mint egy megélhetési politikusnak ..Ez persze nem jelenti azt hogy nekem van igazam de én is hiszek valamit meg Te is ..Ennyire egyszerű..

     • most nem Paks a téma, hanem az ellenzéki pártok ellehetetlenítése.

     • Itt elsősorban Széll B -ről írok ..Egy miniszterelnöknek készülő politikus nem engedhet meg magának ilyen bakit ..Ilyen politikával ellehetetlenítik Ők saját magukat ..Mi az hogy nem fizet ?? A törvények fölött állónak érzi magát ?? ..Majd ha Ő lesz a miniszterelnök azt tehet amit akar de addig nem ..

     • szerintem fordítva. Nem vagyok a híve, de tetszik az ellenállás,és nem vírtam soha a sunyi hatalmat.

     • Jogod van hozzá hogy ott támogasd őket ahol tudod ..Hát a hatalom már csak ilyen sokan nem bírjuk de egyelőre nincs jobb ….Arra azért kíváncsi lennék Széll B .milyen lesz ha egyszer hatalomba kerül ..

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét