Városi kurír
A napi fontos.

Szél Bernadett feljelentést tett a “plakátkampány” kiötlője ellen, erre behívták a Gyorskocsiba….

"Félelemkeltő volt az egész..."

0 644

Szél Bernadett független parlamenti képviselő hűtlen kezelés és hivatali visszaélés bűntette miatt feljelentette “az önnek is joga van tudni, mire készül Brüsszel” kampány mögött álló ismeretlen tettest. A képviselő feljelentése szerint ez a kampány a kormánypártok érdekeit szolgálja, és az EP-választás kampányának a része. Holott a kormány tájékoztató kampánynak nevezi.

Pártpropaganda

A hűtlen kezelés a feljelentése szerint azért valósult meg, mert kár érte az államot, hiszen magánérdekek mentén, konkrét pártok javára használták fel a kampányra költött közpénzt. A hivatali visszaélés pedig úgy valósulhatott meg, hogy a kampány mögött állók visszaéltek kormányzati hatalmukkal, amikor jogtalan előnyhöz segítették az EP-választáson a Fideszt és a KDNP-t. (A feljelentés teljes szövegét itt olvashatja.)

6.000 millió forint – ízlelgesse, hiszen Ön fizeti a kormány plakátkampányát

Szél a feljelentést Polt Péter legfőbb ügyésznek címezte. A február 22-én feladott levélre most reagáltak: a képviselőt csütörtökre meghallgatásra idézték a rendőrségre.

‼️ Feljelentést tettem a Soros-Juncker plakatok miatt — engem most hallgattak ki, vajon mikor jön Rogán? ➡️ Most tettem “vallomást” a Gyorskocsiban. Hallgassák meg a fejleményeket!

Közzétette: Szél Bernadett – 2019. március 14., csütörtök

Beismerés

Szijjártó Péter külügyminiszter a BBC-nek február 25-én – tehát már Szél feljelentése után – elismerte, hogy a tájékoztatási kampányként elkönyvelt reklámhadjárat valójában az EP-kampány része:

“Hát először is ez egy választási kampány, úgyhogy nem kellene meglepődni azon, hogy plakátok jelennek meg közterületeken”

Ízlelgesse: “VALLOMÁST” írattak alá

Leírás

Akár ez is tetszhet
Betöltés...

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Elfogadom További információ