Tudta? Szelfit sem csinálhat a beoltásáról! - teljes a paranoia.... - Városi Kurír

Sorting by

×

Tudta? Szelfit sem csinálhat a beoltásáról! – teljes a paranoia….

A világon mindenhol tudósíthat a sajtó a fertőzötteket ápoló kórházakból, csak Magyarországon nem. Orbán Viktor retteg attól, hogy képek készüljenek egy olyan küzdelemről, amiért ő is felelősséggel tartozik és amit sajnos a győzelmi szólamai ellenére se nyer meg, hiszen hetek óta rekord magasak a napi halálozási számok – írta Baranyi Krisztina közösségi oldalán.

Hirdetés

Központi utasítás….

“Ez a paranoia az állami felügyelet alá rendelt önkormányzati fenntartású egészségügyi intézményekre is kiterjedt. Központi utasítás alapján csak a közszolgálatinak nevezett agitációs-propaganda sajtót engedhetik be a ferencvárosi rendelőintézetbe is, ahol jelenleg is oltásokat adnak.”

varosikurir 169266254 1903850706420876 4301422191942796995 n

Nem egyedi az eset….

A kormány még azt sem engedte meg egy vidéki újságírónak, hogy saját oltatását lefotózza.

“Arra gondoltunk, hogy a saját vakcinázásunkról, saját magunkról csak lehet pár fotót készíteni, így hát levelet írtunk ma az illetékes Országos Kórházi Főigazgatóság részére. Az e-mailben ezt írtuk:

“Mint a www.delzalapress.hu (KanizsaPress) tulajdonosa értesítést kaptam a háziorvosomtól, hogy 2021. április 6-án (délután) a nagykanizsai Kanizsai Dorottya Kórházban részemre beadják a Szputnyik V koronavírus elleni vakcinát. Mivel az a szándékom, hogy minél többen adassák maguknak be maguknak a védőoltást, ezért a saját beoltásomról a kórházban szeretnénk néhány fotót készíteni és azokat egy vakcinázásra buzdító cikkben a www.delzalapress.hu weboldalon kívánom megjelentetni. Kérem a felvételek elkészítésének engedélyezését. Üdvözlettel: Mirkó Imre”

És ez a válasz jött ma az OKFŐ kommunikációtól…

“Tisztelt Szerkesztőség! Sajnos az alábbi kérelmét el kell utasítanunk. Oltóponton csak a köztelevízió (MTVA, M1) forgathat. Megértését köszönjük! Tisztelettel: OKFŐ Kommunikáció”

 

oltás

Hirdetés
átver

3 hozzászólás

 • 2021.04.04 - 16:24
  Közvetlen hivatkozás

  Ez egy elmebeteg kormány totális kontrolja, undoritó egy férgek, hogy türhetik az emberek ezt??? nem elég az életünkbe beavatkozni még jogunk sincs a saját életünkhez, mocskos OV remélem mielöbb eltünsz a szinről..félj is nem sokáig teszed amit kieszeltél te aljas diktátor patkány

  Válasz
  • 2021.04.04 - 16:48
   Közvetlen hivatkozás

   Ez pont ugyanolyan idióta dolog, mint az, hogy az orvosok és ápolók nem tűzhetik a védőruhájukra a saját fotójukat, hogy mégis egy kicsit emberibb legyen a kapcsolat orvos és beteg között. Nem tudom, hogy a dilinyós vénember kásler milyen indokkal nem engedélyezte ezt, de ez sok normális országban működik. Nálunk nem lehet azzal vádolni a kormányt, hogy ésszerű, emberközpontú, emberséges döntéseket hozz. Ez egy dilettáns, semmihez nem értő horda, akik nem a szakértelem szerint lettek összeválogatva. Ha valaki a saját oltását lefotózza, abból mi történhet? Legalább megmagyarázták, hogy milyen indokkal nem engedik? Gyanítom, hogy a válasz:- CSAK

   Válasz
 • Visszajelzés: Magyar György: jogsértően titkolóznak a Covid-fertőzöttek települési szintű megoszlásáról? - Városi Kurír

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.