Szellemi honvédelem – a CÖF-CÖKA újra támad

Ünnepelt a CÖF-CÖKA pénteken: kiosztották a Szellemi honvédelemért díjakat. Említésre sem lenne méltó a nemzet civiljeinek akciója, ha nem arra használták volna az alkalmat, hogy belengessék: “érik a Békemenet, mert addig rángatják az oroszlán bajszát, amíg el nem indul”.

“Talán örökre eldőlhet Magyarország sorsa.”

Szellemi honvédelemért díjat – nehogy elsikkadjon az információ – a lengyel Gazeta Polska Klubok képviseletében a szervezet elnöke, Ryszard Kapuscinski, Lengyel Attila, a Civil Összefogás Fórum Miskolc Klub vezetője és Barsi Balázs ferences szerzetes vehette át.

Csizmadia László, a CÖF alapítója, a CÖKA kuratóriumi elnöke arról beszélt, hogy a szellemi honvédelem soha nem volt fontosabb, mint ma, amikor a honvédők azokkal állnak szemben, akik az Európai Uniót a népek olvasztótégelyévé akarják alakítani.

“Ma az a tét, hogy a globalizáció legyőzi-e a nemzetállamot, ugyanis az országgyűlési választás közeledtével az ellenzékből lett ellenségek újra szervezkednek, és a Soros-féle pénzhatalmasok a világuralom megszerzésére törnek.”

Csizmadia szerint ebben a helyzetben a 2018-as választás évtizedekre kijelöli a nemzet sorsát, megakadályozhatja, hogy teret nyerjen az ultraliberalizmus, amelynek vezére Soros György.

Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára az ünnepségen azt hangsúlyozta, hogy Magyarország és Európa sokat köszönhet a szellemi honvédőknek. A többi között rajtuk múlik, hogy az Európai Unió zászlaját továbbra is a kék alapon látható 12 csillag díszíti, vagy zöld színű lesz néhány félholddal.

Bayer Zsolt enyhítendő a hiátusát, videóüzenetet küldött a jeles esemény tiszteletére. Elmondta, hogy a 2018-as választás akkora jelentőségű, hogy egész hátralévő időnkre eldöntheti az ország sorsát. Az övéket mindenképpen, hisz nem mindegy, hogy kiderülnek a viselt dolgaik, vagy marad minden a régiben. A közép-európai ellenállás vezető ereje Magyarország, a magyar kormány és a magyar miniszterelnök. 

Stefka István, a pestisracok.hu portál lapigazgatója, a Békemenetek egyik szervezője közölte: érik a Békemenet, mert

“addig rángatják az oroszlán bajszát, amíg el nem indul”.

Stefka szerint külföldi ultraliberálisok szövetkeztek magyarországi kiszolgálóikkal, az

“ötödik hadoszloppal”,

hogy illegitimálják az országgyűlési választást.

Már csak ez hiányzott! Újra bepróbálkozik a Fidesz a mozgósítással, amitől az elmúlt időben a blama okán távol tartotta magát. Bár ígérgetés volt eddig is, de a megvalósítást kétségesnek vélhették, mert elmaradt. Végül is érdekes lenne látni, hányan verődnek össze és hányad részüket buszoztatják a nagy eseményre.

(forrás: MTI)

Nyílt levél: Bencsik András, jobb ha magadtól befogod a pofád!

Bayer Zsolt szerint az ideális állampolgár

Mátrai Anna

Mátrai Anna

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

Egy hozzászólás itt: “Szellemi honvédelem – a CÖF-CÖKA újra támad

 • Avatar
  2018.01.20 - 16:09
  Közvetlen hivatkozás

  Ezt is elértük !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Orbán G. Viktor ellen harcolnak, és migráncsoznak !!!!!!!!!!!!!!!!

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük