Szentesi Zöldi Önről, ha tüntetett: Ha ez a csőcselék – annak politikai és utcai leágazása – hatalomra kerül, előbb-utóbb embereket ölnek meg

Szentesi Zöldi Lászlóban nem lehet csalódni! Rendes pártkatonaként, ha álmából keltik fel, nem kávét kér, hogy magához térjen, hanem teljes erőből nyomja a “most mi jövünk”-öt, meg a “van nekem fociultrám, aki…”-t. Hiába, van, akivel remek időtöltés beszélgetni! Ő nem az ……

“Vannak eszközök, amikkel élni kell.”

A tüntetéssorozattal kapcsolatban csupa “humánus”, “demokrata” gondolat fogalmazódott meg benne, amiket főleg a biztosítékot nála kiverő Fekete-Győr Andrásnak, de rajta keresztül minden nem fideszben jövőt látónak címzett:

Minden megengedett, ha róluk van szó. Ők dobálhatják a rendőröket, terrorizálhatják a budapestieket, betörhetik a kirakatokat. És igen, ha eljön az ideje, majd kirabolhatnak, kitelepíthetnek, elzavarhatnak, elvehetik mindenedet, ahogyan a drága nagyfater és elvtársai.

Saját állításából a formál-logika szabálya szerint haladt tovább:

Ha ez a csőcselék – annak politikai és utcai leágazása – hatalomra kerül, előbb-utóbb embereket ölnek meg. Most ötszázan vannak. Ha megszűnik a rend, ahogyan lenni szokott, felduzzad a számuk, és kiegészülnek az összes frusztrált gazemberrel, akiket nappal nem látni, csak éjjel bújnak elő, mint bogarak a fényre.
Nos, ez nem következik be. Azért, mert most mi jövünk.

Bayer szerint, aki szombaton tüntetett, az “kommunista”, vagy “bunkó”, vagy bunkókommunista!

Ígéret

…. csak az én környezetemben fociultrák és különféle erős testalkatú sportolók tucatjai szeretnék megvitatni veletek a demokrácia mibenlétét a Kossuth téren – úgy kell visszafognom ezeket az embereket szóban és írásban. És nem azért, mintha nem érdemelnétek meg, ami jár nektek, hanem azért, mert ha mi ütünk elsőként, elértétek a célotokat: bejött a provokáció, világgá tudjátok kürtölni a fasizmus tobzódását.

Bayer Zsolt Önről, ha tüntetett: “ezek, ha tehetnék, nem sípolnának, hanem akasztanának…”

A fentiekből egyértelmű, hogy megértette mi a problémájuk a vele egyet nem értőknek és törekszik a megdumálásra, mert neki is a meggyőzés, az érvelés, a szellem összecsapása a fegyvere….

Szóval, egyelőre várunk. Nem mondom, hogy örökre, mert az elefánt nem felejt, de vannak más lehetőségek is. Van nektek fogalmatok arról, hogy milyen erőket szabadítottak el? Komolyan azt hiszitek, hogy győzhettek? Alsó hangon három millió ember ellenében, akik nemcsak otthon lapulnak, mint a ti anonim híveitek, hanem az első szóra megmutatják magukat?

Csak én érzem úgy, hogy ezek a sorok kimerítik a megfélemlítés kísérletét?

Akkor is ott lesztek, amikor harcolni kell? Amikor az a kérdés, hogy a kormány vagy ti? Ez nem laptop forradalom, hülye gyerek, ott pofonokat osztogatnak!

Szentesi Zöldi: Alföldi démonikus eredetű és perverz tehetség ….

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük