Szentesi Zöldi szerint a Quimby és Lovasi “trágár, idióta, identitászavaros alakok”

A tusványosi jubileumi piknikről rengetegen megírták már értékelőjüket. Szentesi Zöldi László, a Demokrata és a Magyar Idők újságírója, Bayer műsorának rendszeres szereplője sem maradhatott ki a sorból, aki közösségi oldalán nem Orbán hakniját értékelte, még csak nem is a többi panelbeszélgetést elemezte, hanem a meghívott fellépőkről és a buli szervezőiről írt “magvasat”.

Az Orbán-és magyarfóbiás alibi előadók

“Tusnádfürdőn jártam. Szép és jó volt minden. Már csak azt szeretném megkérdezni az erdélyi szervezőktől, hogy a Quimby és Lovasi után jövőre Gerendás Péter és Koncz Zsuzsi következik? Állati frankó a magyar összetartozásról szónokolni, közben pedig trágár, idióta, identitászavaros alakokat megemelni, felléptetni, kifizetni.

Óriási tévedés, ha azt hiszitek, korrektek vagytok,

amikor balra és jobbra is nyittok. Valójában arról tesztek tanúbizonyságot, hogy továbbra sem értitek ezt a mi magyar világunkat.

Magánbeszélgetésekben, nyilvánosan még mindig a valaha volt népszavazást siratjátok, mintha azóta nem billent volna helyre az igazság az állampolgárság megadásával. De még mindig fáj nektek, hogy lerománoznak titeket. Hogy tizenvalahány éve kivetett benneteket a magyarság családjából néhány közénk csöppent fattyú.

Erre meghívjátok a hazai liberálisok sztárjait.

Nem először. Rendszeresen. Az Orbán-és magyarfóbiás alibi előadókat. És nem hívtok meg olyan előadókat, akikre háromszor ekkora az igény, és nem mellesleg zenéjük, üzeneteik régóta ott fészkelnek a magyar szívekben.

Nekem persze, mindegy. Csak tudjátok, a következő lerománozásban majd a ti most kifizetett lejeitek, forintjaitok is benne lesznek. Ti is emeltetek egyet a hazai liberális kultúrán. Ami ellen mi több évtizede – értetek is – harcolunk.”

One thought on “Szentesi Zöldi szerint a Quimby és Lovasi “trágár, idióta, identitászavaros alakok”

  • 2019.07.28 at 19:05
    Permalink

    Zöldikém, miért nem maradtál ott ? Nekik is,nekünk is jobb lenne. A deszkabudi a szádhoz képest patyolat tisztaság.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest