Connect with us

Voks 2024

Szentkirályi Alexandra jelentette: elintéztük Lázárral! – Újra kérdezem: ki az a Szentkirályi Alexandra?

Szentkirályi Alexandra jelentette: elintéztük Lázárral! - Újra kérdezem: ki az a Szentkirályi Alexandra?
Megosztás

Mit gondol, Lázár János az összes főpolgármesterségre aspirálóval leült beszélgetni , megegyezésre jutottak és intézkedett? Gondolom, nem meglepő a válasz: nem! Szentkirályi Alexandra, aki egyik a sok közül mégis erre hivatkozva közölte: „megígértük, megcsináltuk! Nem vártunk sem karácsonyig, sem Karácsonyra….”

A tiszta verseny jegyében…

A Fidesz–KDNP főpolgármester-jelöltje, Szentkirályi Alexandra napról napra gondoskodik arról, hogy legyen pár kellemes perce azoknak, akikkel szembejön valamelyik fizetett hirdetése. Be kell látnunk, ahogy fogy az idő a választásig, egyre agyamentebb blődségeket találnak ki neki „odafönt” – írtuk két hete, amikor

„Az építési és közlekedési miniszterrel megállapodtunk, hogy a BKV-BKK 15 ezer dolgozója is részesülhessen a kedvezményes vállalati országbérletben. Így 1250 forintért igényelhetnek évente országbérletet, a MÁV-Volán dolgozókhoz hasonlóan

– írta bejegyzésében Szentkirályi Alexandra, de írhatta volna bárki, akinek fiókja van a Facebook-on. Még hozzátette:

partnerséget és a kormánnyal való együttműködést ajánlott annak érdekében, hogy a főváros haladjon.

Kommentben reagált akkor Karácsony Gergely főpolgármester, szerinte ezt a kormány egyszer már megígérte:

A február 29-én(!) aláírt megállapodásban ugyanis szerepel a BKK-BKV dolgozóknak is járó országbérlet, amelyet juttatásként fognak megkapni a BKK-s, BKV-s munkatársak.

Hozzátette:

„Örülök, hogy egyetértünk abban, milyen áldozatos munkát végeznek a fővárosi közlekedésben, közlekedésért dolgozó kollégáink. Éppen ezért tartottuk fontosnak, hogy kedvezményesen utazhassanak az egész országban. Támogatását és azt, hogy a kormány ezek szerint betartja a megállapodást – ha megkésve és furcsa formában is – , de köszönettel fogadjuk.”

… Újrázott a kishölgy

Szerdán újra jelentkezett a témában a jelölt:

„Megígértük, megcsináltuk! Nem vártunk sem karácsonyig, sem Karácsonyra. A fővárosnak még 7 hónapig tartott volna, hogy a BKK és a BKV dolgozói országbérletet kapjanak, nekünk Lázár János miniszter úrral csak 14 nap kellett: a MÁV appban holnap délutántól elérhető a budapesti közlekedési dolgozók számára a kedvezményes lehetőség, ezzel egy évre 1250 Ft-ért korlátlanul használhatják a vonatokat és buszokat országszerte.

Ez az intézkedés 15 ezer embert érint, akiknek nem lehetünk elég hálásak. Köszönjük a munkájukat! Ebből is látszik, hogy Budapestnek olyan főpolgármesterre van szüksége, aki Gyurcsány ügyei helyett a budapestiek ügyeit intézi. Váltsuk le Karácsonyt!”

 

Szerző