Sorting by

×

Megérezvén az idő szavát, Szentkirályi szóvivő is beszállt a fidesz-kukta projektbe – Főzött, vagy rendelt, ez itt a kérdés….

Minden napra jut egy fideszses potentát, aki bizonygatva, hogy otthon a konyhában is legény-leány a gáton, e véres verítékkel Önért ledolgozott nap estéjén hazaérve fakanalat ragad és süt-főz valami fincsát. Csütörtökön Novák Katalin boszorkánykonyhájába pillanthatott be a kíváncsi érdeklődő, pénteken új szereplő debütált tetőtől talpig tühtigen egy tál levessel.

Reszkess Novák-Németh-Hollik, jövök….!

Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő pénteken pulpitusa nélkül, mindössze egy fotós társaságában jelezte, hogy fél sütötökből, makulátlan tisztaságú konyhában, “kis feketébe” öltözve hogyan tud mosolyogni egy tál leves háttereként. Felteszem jelezni kívánta, hogy főzött, aminek a részleteiről nem árulkodnak képek, így felvetődik, hogy baromi ügyesen tud vacsit rendelni. Nem akarván lebecsülni ezt a képességét, a többiek legalább megdolgoztak a képzethintésért, hogy nem csak remek politikusok, de gondoskodó családanyák-apák is.

A hozzászólók alélt bejegyzéseiből…

“Szép..és a sütőtök is jól néz ki ”

“Áldásos munkájához kívánunk további mosolygós mindennapokat , áldott ünnepet, a mai napot együtt töltött Csaba testvérrel , a Szegedi Trombita tanszak Hajrá Magyarország!!!!”

“Hmmm, most mit is kell nézni a képen? ”

“Drága egy jó receptet elfogadnák!”

“Nagyon kivanatos ……!”

“Nagyon ügyes vagy”

“Én rászíneznék egy kis tökmagolajjal , úgy vasiasan .”

“Fuuu! Egy tányérkával átmehetek holnap a Garibaldiba?”

“Kedves Alexandra . A sok rusnya, arrogáns,formátlan,idegesítő hangú,nem nőknek nevezhető ,csürhe baloldali politikusnők látványa után…..Az Ön mosolygós arca, a kellemes hangja, a józan gondolkodása …na ez kell a népnek. Sok sikert, kitartást és békés , boldog ünnepeket kívánok”
“Jó így látni mikor már igazi vagy.”

Van mit ellensúlyozni….

Hétfői hír volt, hogy amellett, hogy Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő férje, Szalay-Bobrovniczky Kristóf állami hitel segítségével lett a tulajdonosa a legnagyobb cseh repülőgépgyártó cégnek, valamint arról, hogy a Szalay-Bobrovniczky Kristóf 40 százalékos végső tulajdonában álló LVC Diamond Játékkaszinó Üzemeltető Kft. a minap 2056-ig kapott koncessziós jogot a kormánytól a legértékesebb budapesti kaszinók működtetésére. De eddig arról nem lehetett olvasni, hogy a kormányszóvivő férjének egyik céges érdekeltsége a hazai reklámiparban is megkerülhetetlen szereplővé avanzsált. Konkrétan a Honeycomb Hungary Kft.-ről van szó, amelynek az Orbán-kormány volt londoni nagyköveteként is ismert Szalay-Bobrovniczky a résztulajdonosa a VBPS Kft.-n keresztül. A Honeycomb egy angol vállalat, a magyar leánycéget 2018 májusában alapították, például film-, videó- és televízióprogram terjesztéssel foglalkozik, és pénzügyileg valósággal szárnyal. Míg 2019-ben csak 691 millió forint forgalomnak örülhettek, addig 2020-ban már az egymilliárd forintot is meghaladta a bevétel, és 555 millió forint profitot könyvelhettek el. Erről bővebben itt olvashat.

Kapcsolódó

 

Megérezvén az idő szavát, Szentkirályi szóvivő is beszállt a fidesz-kukta projektbe - Főzött, vagy rendelt, ez itt a kérdés....

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.