Szenzációs fotó járta be a világsajtót: az álruhás Gyurcsány, Karácsony és Soros Pegasust vásárol a jeruzsálemi piacon - Cseri László szerint a világ Orbániában - Városi Kurír

Sorting by

×

Szenzációs fotó járta be a világsajtót: az álruhás Gyurcsány, Karácsony és Soros Pegasust vásárol a jeruzsálemi piacon – Cseri László szerint a világ Orbániában

Cseri László fotóművész barátunk több alkotásával találkozhatott már olvasónk cikkeink illusztrációjaként. A művész egyedi szemszögből, tele iróniával látja Orbánia drámai valóságát.

Hirdetés

Beigazolódott Bencsik András állítása, mi szerint a Sátán átvette az uralmat Nyugat-Európában:

ma délután a Demokrata főszerkesztőjét el is rabolta. A Sátán Facebook oldalán adta hírül, hogy mindössze arról van szó, hogy Bencsiket visszavitte az alvilágba, ahonnan származik.

bencsik
fotó: Cseri László

„Veszélyes idők jönnek, tartalékra van szükség”,

mondta Orbán Viktor miniszterelnök, miután ma megtekintette a 94,5 tonnányi magyar aranytartalékot. Hazavitte valamennyit, nehogy ellopják.

varosikurir cs3
fotó: Cseri László

Firenzében kirobbanó sikerrel nyitotta meg L. Simon László,

a Magyar Nemzeti Szoborgyár vezérigazgatója a „Viktor, a felcsúti csoda” című kurzusművészeti kiállítást, amely bizonyítéka annak, hogy újrahasznosított, hőálló műanyagból is lehet időtálló alkotásokat létrehozni korlátlan mennyiségben.

cseri
fotó: Cseri László

Nemzeti konzultáció, avagy a jóslat beteljesedett

Sajnos, bekövetkezett az, amit a legújabb nemzeti konzultáció jósol, mi szerint „Soros György a járvány után újra meg fogja támadni Magyarországot, mert a magyarok ellenzik az illegális migrációt”. Ma hajnalban készült ez a fotó az osztrák–magyar határtól nem messze. Soros György és hű csatlósa támadást indított a védtelen magyar nemzet ellen, hogy utat biztosítson a migráció áradatának.

csero
fotó: Cseri László

Orbán, csak úgy….

varosikurir cs6
fotó: Cseri László

Harmadik Sinopharm oltásra igyekszik a család

varosikurir cs7
fotó: Cseri László

Orbán Viktor és Hoppál Péter

Az éjszaka együtt nézték a „Struccok – a sivatag túlélőművészei” című filmet. Ez lett a következménye!

varosikurir cs8
fotó: Cseri László

Óvakodjunk a szivárványszínű lepkéktől, figyelmeztette a magyar embereket Müller Cecília országos tisztifőorvos

Ez a lepkefaj a felelős ugyanis a koronavírus brüsszeli mutánsának terjesztéséért. Különösen sok példányt láttak kirepülni a Gyurcsány–Dobrev páros kertjéből, tette hozzá, így azt az illegális tenyészetet fel kell számolni.

varosikurir cs9
fotó: Cseri László

A brüsszeli EU-csúcsról Münchenbe vágtatott a kedves vezető a magyar–német focimeccsre,

az Allianz Arénába. Ha győz a magyar csapat, személyesen dolgozza fel a vágtázó magyar sertést és ad disznótoros vacsorát a futballistáknak. Megmutatjuk a világnak, mondta a nemzetvezető, hogyan kell kolbászt tölteni: ámuljanak, bámuljanak!

varosikurir cs10
fotó: Cseri László

Ma reggel engedték szabadon a tegnap este ismeretlen tettesek által elrabolt Szijjártó Pétert,

akinek elrablói új frizurát csináltattak az éjszaka leple alatt. A külügyminiszter elmondta, hogy új fizimiskájáról fotót is készítettek, amelynek nyomtatott példányait ezerszámra osztogatják majd a német-magyar futballmeccsen Münchenben.

varosikurir cs11
fotó: Cseri László

Láncfűrésszel a koronavírus ellen

110 milliárd forintos költséggel új nemzeti gyárat hoz létre a kormány, jelentette be ma délután Szijjártó Péter külügyminiszter és Hoppál Péter országgyűlési képviselő Pécsett, ahol az egykori A/1 laktanyát alakítják át a Türk Tanács szellemi támogatásával. Itt már decembertől megkezdik a koronavírus-irtó láncfűrészek gyártását, amelyeket kezdetben a két- és háromgyermekes családok kapnak majd meg házi használatra.

varosikurir cs12
fotó: Cseri László

Meglepő fotó került elő egy konstantinápolyi levéltárból,

amely abban az óvodában készült, ahová Orbán Viktor járt. A képen ugyanis Orbán baba látható legjobb barátjával, Gül Babával.

varosikurir cs13
fotó: Cseri László

Kapcsolódó

 

cseri

Hirdetés
átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Egy hozzászólás itt: “Szenzációs fotó járta be a világsajtót: az álruhás Gyurcsány, Karácsony és Soros Pegasust vásárol a jeruzsálemi piacon – Cseri László szerint a világ Orbániában

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.