Szenzációs! Minden csillagjegynek két oldala van, a legpontosabb jellemzés, amit valaha olvastam!

Az életünkben minden okkal történik, nincs boldogság bánat nélkül, élet halál nélkül, siker sikertelenség nélkül, jó rossz nélkül. Ugyanez jellemző a csillagjegyekre is, minden embernek van jó és rossz tulajdonsága, de meg kell tanulnunk használni a gyenge oldalainkat is és az erőset is azért, hogy fejlődjünk.

Ma szeretnénk megismertetni veletek a Power of Positivity írásai alapján a csillagjegyek pozitív és negatív tulajdonságait.

Kos

A Kosok az életszeretetükről híresek, energikusak, ambiciózusak, és motiváltak. A kos jegyében született személyek kissé beképzeltek, bátrak, határozottak, meg tudják védeni magukat és nem riadnak vissza a nehézségektől sem.

A Kos nagyon hamar dühös lesz, szenved attól, hogy a kedélyállapota változó és néha agresszív. Ha a dolgai nem úgy alakulnak ahogyan szeretné akkor dühös lesz. Ha a kos megtanulja kontrollálni a sötét arcát akkor sikeresen használja fel az energiáit jó dolgok létrehozására.

Bika

A Bika keményen dolgozik azért, hogy stabil és jó élete legyen, olyan munkája van ami jól fizet és olyan partnert keres magának akivel boldog lehet. A bika hűséges ezért a kapcsolatai is hosszútávúak.

A Bika mindent szeret ami jó és kész dolgozni éjjel, nappal azért, hogy jómódban éljen.
Mindezek mellett a jó tulajdonságai mellett néha nagyon makacs és akaratos.

Ikrek

Az Irek csillagjegy a legjobb példa arra, hogy igazolja azt a tényt, hogy egy személynek lehet két arca. Az ikrek esetében két személyiség harcol egymással. Az ikrek barátságosak, pártatlanok, szeretnek kommunikálni és mindig vidámak.

Másrészt pedig sok esetben elveszíti a türelmét és ezért felindultságból döntéseket hoz. Az ikrek akkor mutatja meg a sötét oldalát, amikor ideges vagy erősen depressziós. Az ikrek jegyében született személyeken sok esetben észrevehető a nyugtalanság, amelyet a bennük jelen lévő két ellentétes személyiség konfliktusa okoz.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük