Sorting by

×

Ezt kapd ki! Hétvége, szerelem, horoszkóp – mi kell még?

Akkor igazi egy hétvége, ha nem csak a pihenésről, de a párkapcsolatokról – legyen régiről, vagy újról- is szól. Most fellebbentjük a fátylat a következő két nap várható párkapcsolati eseményeiről. 

Kos

Kedves Kos, a mai napon, meglehetősen sokat törheti a fejét azon, hogy hogyan is képzeli el szerelmi életét a jövőben. Eközben ne hagyja figyelmen kívül a jelen történéseit sem, valamint gondolja át alaposan a múlt tapasztalatait is, hogy valóban reális elképzeléseket alkothasson. Amennyiben úgy érzi, biztos a dolgában, akár még ma kezdjen bele a megvalósításba is!

Bika

A hétvégén egy igen kellemes meglepetésben lehet része szerelmi téren, kedves Bika! Talán megismer egy titokzatos és izgalmas valakit, vagy, ha már párkapcsolatban él, kedvese mintha kitalálná egy titkos gondolatát, hatalmas örömet okozva ezzel önnek! Dőljön hátra és élvezze a szerelem örömeit!

Ikrek

Rendkívül kíváncsi természete igen ambiciózussá teheti szerelmi téren, aminek következményeként, nagyon aktívan állhat a párkereséséhez, vagy párkapcsolatához. Ha szingli, akár egy randiig is eljuthatnak ma törekvései, ha párkapcsolatban él, akkor rendkívül izgalmas éjszakába torkollhat a napja, amit nagyon fog élvezni!

Rák

Mostanában rendkívül vágyhat arra, hogy kedvesével minél több időt tölthessen. Ezt a legkönnyebben úgy érheti el, ha minél inkább igyekszik tevékenységeiben a maximalizmus helyett, csak arra szorítkozni, hogy, ami tényleg halaszthatatlan, vagy muszáj megcsinálni, csak azt hajtsa ki, minden mást napoljon el. Legyen szerelmes a napjuk, kedves Rák!

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.