Ezt kapd ki! Hétvége, szerelem, horoszkóp – mi kell még?

Oroszlán

Ez a hétvége az amikor érzelmilegigen intenzív pillanatokat élhet át, olyanokat amelyek felkavarják, persze a jó értelemben, ugyanakkor mégsem biztos a jelekben. Kapcsolja be csalhatatlan ötödik érzékét! Mit súg a szíve, mit akarhatnak ma öntől?

Szűz

Ezekben a napokban úgy érezheti, hogy bár a rutin és a kontinuitás, meglehetős biztonságot nyújt a szívügyek terén, mégis most valami izgalmas, valami szokatlan, valami rendkívüli megélésére vágyik. Ha más irányból nem érkezik, vegye a kezébe a dolgokat és teremtse meg ön a körülményeket arra, hogy valami ilyesmi történjen, kedves Szûz! Kezdeményezzen bátran!

Mérleg

A hétvégén  igen jókedvűen állhat a szerelemhez, kedves Mérleg, ami kifejezetten segíti, hogy spontán és félreérthetetlen legyen. Ennek megfelelően, a mai tökéletes nap arra, hogy kezdeményezzen, akár összejöjjön valakivel, vagy éppen, magasabb szintre emelje egy már meglévő, szerelmi kapcsolatát!

Skorpió

Ma igencsak nosztalgikus hangulatban lehet, így, akár akarata ellenére is, felrévedhet önben egy régi szerelem néhány apró, csodálatos pillanata, melyek talán még ma is jó érzéssel töltik el. Ne legyen lelkiismeret-furdalása emiatt, hisz, ha valamit nehéz uralnia az embernek, azok az érzései, amelyek olykor nem véletlenül mennek szembe a józan ésszel. Engedje szabadjára őket, kedves Skorpió, hisz egy kis nosztalgikus fantáziálgatással még nem csinál semmi rosszat!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük