Ezt kapd ki! Hétvége, szerelem, horoszkóp - mi kell még? - Városi Kurír

Sorting by

×

Ezt kapd ki! Hétvége, szerelem, horoszkóp – mi kell még?

Nyilas

Mostanában és így van ez a hétvégén is  kissé ellentétes jeleket kap szerelmi téren, ami érthető módon, vegyes érzelmeket indíthatnak el önben, talán nem is tud mire vélni bizonyos dolgokat. Hagyjon kicsit leülepedni mindent, s próbálja meg a tapasztaltakat összefüggéseiben, egységben vizsgálni, de legalább is, semmiképpen se az aktualitásokból induljon ki! Rakja össze a szerelmi kirakóst, kedves Nyilas, lehet, hogy a kirakott képen nagyon meg fog lepődni!

Hirdetés

Bak

Az ember önértékelésének soha nem tesz jót, ha túlzott érzékenységet mutat a környezetéből jövő impulzusokra, hiszen ilyenkor hajlamos a 9 jó mellett, az egyetlen rosszat meghallani és felnagyítani, rendkívül sok kellemetlenséget okozva ezzel saját magának. Ne essen ebbe a hibába!

Vízöntő

Most  hatalmas erő birtokosa lehet, amellyel  szeretetet és boldogságot hoz az életébe, ám lehet, hogy ez csak drámai körülmények között ébred önben, amúgy szunnyad lelke mélyén. Ne próbálja meg megérteni magát mások reakciói által, mert ön teljesen máshogy gondolkodik és működik, mint a többség!

Halak

Amikor már minden egyértelműnek tűnne szerelmi téren, éppen akkor zavarodhat újra, teljesen össze önben minden. Talán érdemes lenne lassan felülvizsgálnia, hogy tényleg olyan-e a jelenlegi kapcsolata, mint amilyennek lennie kellene? Erre a legjobb, ha csak egyetlen kérdést tesz fel magának, melynek egyszerűségében rejlik a nehézsége: boldog vagyok?

Forrás

Anonymus

 

 

 

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.