Szerencse-horoszkóp – Most minden kiderül!

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

A horoszkóp oly sok kérdésre választ ad, nem kivétel ez alól, az sem, hogy a szerencse létráján hol állsz a csillgjegyed besorolása szerint. Most valóban minden kiderül. 

Kos

Sosem voltál az a típus, aki csak várta, hogy megtörténjenek vele a mázlis dolgok; mindig is a saját szerencséd kovácsa voltál. Megteremted magadnak a lehetőségeket, élsz velük, és ennek köszönheted azt, hogy jól alakulnak a dolgaid. Persze időnként veled is történnek szerencsés események, de te nem gondolod, hogy az életed kizárólag a véletleneken múlna.

Bika

Sosem érezted magad szerencsés alkatnak, hiszen életed során már rengeteg rosszabb dolog történt veled. A megoldást pedig sosem a mázlidnak köszönhetted, hanem saját magadnak, mert képes voltál felállni, megrázni magad, és továbblépni. Ezért neked nincs is szükséged nyúllábra vagy szerencsepénzre, hiszen az életedet magad irányítod, és az akaraterőd az, ami jóra tudja fordítani a rosszabb helyzeteket is.

Ikrek

Az Ikreket tartják az egyik legszerencsésebb csillagjegynek, és hogy miért, azt már te magad is megtapasztaltad. Sokszor fordult elő, hogy épp akkor késtél el melóból, amikor a főnököd nem jött be, vagy pénzt találtál az utcán, ezért te tényleg hiszel is a szerencsében. De ugyanakkor nagyon intelligens, talpraesett jellem vagy, ezért te magad is hozzájárulsz ahhoz, hogy ilyen jól alakuljon az életed.

Rák

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Szerencsés csillagzat alatt születtél a horoszkópod szerint, és még ha nem is mindig érzed így, tényleg elég mázlista vagy! Az élet folyton olyan lehetőségeket sodor az utadba, amit az emberek többsége sosem él át, gyakran nyersz a nyereményjátékokon, és valahogy mindig minden összejön, amit eltervezel. Nem csoda, hogy sokan irigykednek rád.

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.