Ez igen! Az ellenzék érdeklődés hiányában megszűnt? Kíváncsian várjuk, ezt mivel magyarázzák, mert ne legyen kétség, duma lesz doszt!

El sem indultak!

Időközi önkormányzati választást tartanak vasárnap Szerencsen, a polgármesteri tisztségért egyetlen jelölt indul. A voksolást azért kellett kiírni a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei településen, mert az eddigi polgármester, Koncz Ferenc (Fidesz-KDNP) az áprilisi választáson parlamenti mandátumot szerzett.

A posztért egyedül Nyiri Tibor eddigi alpolgármester (Fidesz-KDNP) indul. Vasárnap tíz szavazókörben 7735 választó járulhat az urnákhoz Szerencsen – közölte korábban Sável Katalin aljegyző. (mti)

Szegény Nyíri úr! Milyen lesz, amikor elmeséli majd a lemenőinek, hogy elsöprő győzelmet aratott, egyedül indult. Vele szemben sem méltányos az ellenzéknek nevezettek eljárása!

Herczeg Zoltán, a város szülötte posztjában minden benne van:

“Helló SZERENCS! Nagy napra ébredt ma hon szeretett szülővarosom! Uj polgármestert választ a derek közösség ezen a verőfényes vasárnapon, mert az eddigi sikerrel foglalta el a méltán híres és hírhedt Voldemort nagyúr helyet a parlamentben áprilisban.

Ennek apropóján beindult a helyi kampány es teletoltak az egész varost a jelölt plakátjaival, hirdetéseivel, megállító táblaival, molinóival, de fullra. A Szerencsi Hirek kétheti száma is kizárólag ezzel van tele, sok oldalon át méltatja érdemeit. A honi lakosokat telefonon hívogatja és buzdítja a géphang a jelölt nevében a szavazás fontosságára és a hazafias kötelességre. Krumpliosztást meg nem láttam, de nem lennek meglepve.

Szóval izzik a varos, mindenki erről beszel, hihetetlen nagy az izgalom!

Joggal s okkal merül fel a kérdés, ugyan mi történne, ha lenne akar egyetlen ellenjelölt is??? De nincs. Egyedüli induló. Komoly esélye van, úgy számolom, de azért biztos, ami biztos.

Menjetek hat derek polgárok, szavazzatok igaz hitetek szerint, mert ha nem nyer, komoly bajban lesz a varos első vezető híján!!!

Szerintem Franz Kafkat jelölhetnénk tiszteletbeli szerencsinek. Ma kiérdemelte. Hajra Magyarország, hajra magyarok!!!”

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét