Budapest kapja hosszú idő óta a legnagyobb dózist a fideszes agyhalálból. Ezt a várost árasztják el az embereket nap mint nap százezrével az ingyenes fideszes kukaújsággal, benne a napi “migráns”- és Soros-lódításokkal.Józan ész, mindennek ellenére

Itt dúl a legélesebb plakátháború, az óriási várost teleszórják az orbánizmus ígérgetéseivel és fenyegetéseivel. Mégis, ez a város őrzi meg józan eszét, rajtunk fog legkevésbé az aljas kormánypropaganda, és április 8-án szinte csak a fővárosiak mentették meg a magyarok becsületét.

- Hirdetés -

Féltem Budapestet

Nyilvánvaló, hogy a főváros és lakói megtorlásra számíthatnak a következőkben. Látni fogjuk, mi mindent vet majd be ez a rezsim, hogy “megdolgozza” ezt a NER nyolcadik évében is rendületlenül szabadságszerető, nyitott, bátor nagyvárost.
Valószínű az is, hogy egyre nehezebb lesz kormánytól független, mértékadó hazai forrásból tájékozódni – régóta benne van a levegőben, hogy melyek azok a még talpon maradt televíziók, portálok, újságok, amelyekma legrosszabbra készülhetnek.

Újabb hullám indul?

Nem kell nagy fantázia ahhoz, hogy felmérjük, az április 8-i országos választási eredmények tovább csökkentik ennek az országnak a maradék vonzerejét azok számára, akik képzettségük, életkoruk, értékeik alapján a leginkább képesek mozdulni.

Orbánék számára persze semmi sem kívánatosabb, mint hogy minél nagyobb arányban maradjanak itt olyan magyarok, akik a mai vidéki Magyarország állapotait konzerválják, és minél többen távozzanak azok, akiktől távol áll ez a büdös-lábú rezsim, és akik jelenlétükkel állandó fenyegetést jelentenek elnyomóink számára…Frissítés!!! Tüntetés Budapest belvárosában – nem szervezte senki, összeverődtek

Orbán: …egy rossz választás, és Budapestre nem fogunk ráismerni!

Falus Ferenc kitálal! A budapesti szuperkórház csak egy humbug

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét