Szerinted? Ez az 5 csillagjegy fantasztikusan flörtöl!

Vannak olyan szerencsés emberek, akinek a flörtölés zsigerből jön és vannak, akik izzadó tenyérrel szenvednek és bénáznak ezen a téren. Akinek ez nem esik nehezére, az tudja, hogyan kapcsoljon egy pillanat alatt flörtölő üzemmódba és legyen egyszerre kihívó, nyugodt, titokzatos és csábos.

Akinek viszont attól is remeg a lába, hogy hosszan a szemébe nézzen annak, aki tetszik neki,

az fel sem fogja, egyeseknek hogyan lehet ez olyan könnyű, mint a lélegzés. Nézzük, mit mond arról a horoszkóp, hogy milyen szinten vagy ezen a téren. Az alábbi öt csillagjegy flörtöl a legjobban.

Skorpió

Ha flörtölésből lehetne egyetemet végezni, a Skorpió diplomázna le a leghamarabb, sőt, még doktori disszertációt is tudna írni a témáról. Mindenkivel tud beszélgetni gyakorlatilag bármilyen témáról és mindig tudja, mit kell mondania. Ösztönösen tisztában van vele, hogy mennyit mutasson magából ahhoz, hogy eléggé közvetlen legyen és mennyit tartson vissza személyiségéből, hogy kellően titokzatos maradjon.

Ennek az összetett jegynek sosem kell küzdenie azért, hogy felfigyeljenek rá.

Kos

Bátraké a szerencse, tartja a mondás és ez maximálisan igaz a Kosokra, hiszen ők feltűnően szerencsések, ha meg akarnak maguknak szerezni valakit. A Kos tudja, mit akar és nem hezitál, nem köntörfalaz. Ők azok, akik nem félnek odamenni a leghelyesebb fiúhoz vagy legszebb lányhoz és meghívni egy italra. Határozottságukat gyakran koronázza siker, hiszen az önbizalom nagyon vonzóvá teszi őket.

Az sem árt, hogy erőlködés nélkül csábosak és cseppet sem szégyellősek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük