Szex és New York 3 – fekete-fehér, igen-nem

„Lehet őszintén megbocsátani, miközben nem tudod elfelejteni?” Ezt a költői kérdést Sarah Jessica Parker, amerikai színésznő, producer, a Szex és New York ugribugri, túlmozgásos, irritálóan nagyképű Carrie-je tette fel egyszer egy interjúban.

A fagyi visszanyal

Nos, lehet, hogy nem lehet sem megbocsátani sem elfelejteni. Lett légyen szó bárkiről  jó képet vágni hozzá, azt lehet. Egy rakás pénzért pláne. Akár szemen köpve korábbi önmagát. Amikor például évek során nyilatkozataiban „ekézte” színésztársnőjét, a Szex és New York Samantha-ját, az angol-kanadai színésznőt Kim Cattrall-t.

Korábban – a másik két női főszereplővel együtt – nem győzték bizonygatni, hogy bizony sosem jöttek ki a világsikerű HBO-sorozat férfifaló Samantha-jával. Most azonban fordult a kocka, hogy azt ne mondjuk, „visszanyalt a fagyi”, amennyiben a Warner Bros.még egy bőrt akart lehúzni a világsikerű sorozatról, a már bemutatott két Szex és New York mozifilm után bele akartak vágni a harmadik rész leforgatásába.

S itt jön a képbe a „fagyi”, aki közölte, hogy nem kér az újabb filmből. Erre az 53 éves SJP – aki sorozatbeli alakításáért két Emmy-díjat nyert – és a szintén főszerepet játszó Kristin Davis hangos csalódásuknak adtak hangot, némi rosszallással. Ez a rajongókban újraélesztette a régi szóbeszédet, SJP és Cattrall forgatások alatti rossz kapcsolatáról. De beindultak az újabb mozifilm tervének kútba esése miatti rajongói aggodalmak is.

“Ez nem cicaharc”

Volt aki ezt írta SJP Insta-oldalára: „ Ma is te vagy a hősöm. Kérlek helyettesítsétek vagy írjátok ki az új filmből Kim-et – ha valóban nem érdekli őt a téma -, és keltsétek életre a Szex és New York 3. mozifilmet. A rajongóknak szüksége van rá!” SJP fájdalmas,szívet tépő választ írt: „Nem vagyok biztos benne, hogy el tudnám képzelni az új filmet Kim nélkül”.

A 62 éves Cattrall – aki két Emmy-díj jelölést kapott karaktere megformálásáért -, nem hatódott meg SJP mostani szavaitól – valószínűleg az őt ért korábbi bírálatait is számba vette -, és csak annyit mondott, hogy ő és a Szex és New York három másik főszereplője „sosem voltak barátok”, csak és kizárólag kollégák.

„Ez nem cicaharc”

– állította határozottan. Cica vagy nem cica, a kérdés: felülkerekedik-e végül a pénz a korábbi sérelmeken.hogy ő és a Szex és New York három másik főszereplője

„sosem voltak barátok”,

csak és kizárólag kollégák.

Kapcsolódó

Cynthia Nixon New York állam kormányzója lehet

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük