Szexbotránnyal Trump védelmében

Az FBI vizsgálatát kérte Robert Mueller, aki a vezetője annak a különleges bizottságnak, amely azt vizsgálja, hogy Donald Trump amerikai elnök egykori kampánycsapatának munkatársai összejátszottak-e oroszokkal a 2016-os elnökválasztási kampány idején. Mueller azt gyanítja, hogy valakinek pénzt ajánlottak azért, hogy szexuális zaklatás vádjával lejárassa őt.

A szex már nem csak valuta, de félelmetes jogi fegyver is?

Muellerot Rod Rosenstein főügyész-helyettest 2017 májusában nevezték ki, mint különleges tanácsost. Feladata az esetlege orosz beavatkozást lehetőőségének kivizsgálása a 2016-os amerikai elnökválasztásba és az ahhoz  kapcsolódó ügyek

“Amikor a múlt héten tudomásunkra jutott, hogy nőknek ajánlottak fel pénzt azért, hogy szexuális zaklatással vádolják meg a különleges vizsgálóbizottság vezetőjét, azonnal értesítettük és nyomozásra kértük fel az FBI-t” – tudatta közleményében Peter Carr, Robert Mueller szóvivője kedden este.
Az amerikai médiában hírek jelentek meg arról, hogy jelentkezett egy nő, aki azt állította: egy férfi dollár tízezreket ajánlott fel neki azért, hogy megvádolja Muellert, aki mellett korábban jogászként dolgozott. A lapok meg is nevezték a nőt, de az általa megjelölt ügyvédi iroda közölte: ilyen nevű munkatársuk sem mostanában, sem korábban nem volt.

A következő oldalon, ki vádolja zaklatással az ügyészt?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük