Választási csalás villásreggelinek álcázva!

Szigetvár nem tartozik a vagyonos települések közé, mégis polgárai “villásreggelivel” kezdik a napot a helyi Kiskakas étteremben. Vagy lehet, hogy az aláírásgyűjtés hozta lázba az erre fogékonyokat? 

Mennyit ér egy aláírás?

Berkecz Balázs közösségi oldalán hozta nyilvánosságra azt a videót, amit a múlt héten kirobbant “pénzért aláírást” hír kapcsán készített.

Választási csalás Baranyában – bizonyíték van rá, tehát biztosan nem történik semmi…..

Mint arról már írtunk, Olvasónk hívta fel a figyelmünket a Baranya megye 4-es számú körzetében történtekre. Itt Nagy Csaba kormánypárti képviselőért adják életüket és vérüket jóakarói.

A neten szombaton keringő valós vagy kitalált SMS-üzenet alapján a Fidesz egyik baranyai, a megyei közgyűlésben helyet foglaló képviselője családjának érdekeltségébe tartozó szigetvári étteremben gyűjtenék össze azokat a segítőket, aktivistákat, akik hajlandók segíteni a gyűjtésben úgy, hogy pénzt kapnak az aláírásokért, az elfogott üzenet szerint 70 forintot darabonként. Az ígéret szerint ez napi 7000-es bevételt is jelenthet, mivel akár 100 aláírást is be lehet gyűjteni egy nap alatt.

A szabadpecs.hu emlékeztet arra, hogy

És, hogy ne legyen ilyen egyszerű az ügy, érdemes megjegyezni, hogy volt már ilyesfajta politikai botrány Szigetváron. Még 2013-ban az akkor még fideszes vezetésű szigetvári önkormányzat közmunkásokat vezényeltetett ki egy Bajnai-ellenes tüntetésre. Az akkori polgármester kabinetfőnöke ugyanaz a személy volt a Szabad Pécs tudomása szerint, mint most Nagy Csaba kampányfőnöke.

https://www.facebook.com/berkecz.balazs/videos/2017901621759611/

 

Kálmán László: a magyar választások nem lesznek sem tiszták, sem szabadok

 

Egy hozzászólás itt: “Választási csalás villásreggelinek álcázva!

  • 2018.02.19 - 09:48
    Közvetlen hivatkozás

    buta idétlen vagdalkozás, semmi köze a dolognak a választási előírásokhoz. Csak az ellenzék valós felvetéseinek az amortizációjára alkalmas! =))

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük